- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- нестачкуващи училища..?
Abe xora,vsi4ki li y4ili6ta sta4kyvat,pri nas v burgas samo 2 y4ili6ta ne sta4kyvat i poznaite,ednoto e estestveno tva det az y4a v nego,mamka my,ta kak e v drygite gradove,vsi4ki li sta4kyvat ili ima nabytani i drygi kato nas...?
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
МАМКА МУ аз пък се ядосвам че не уча!!! а да имат късмета тия идиоти заради тях да не ВЛЯЗА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
детска му работа.моето е в Сф и не стачкува .. кеф ми е, няма да отучвам през ваканциите .. ще си пиша дипломната
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Нашето стачкува вече 4та седмица
мухахах да ви е яд![]()
Ами днес се включиха още 2 училища на стачката в нашия град.Започва да ме хваща яд,че не ходя на училище...мн голяма обърквация стана...
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ние пък стачкуваме наполовинаНякои даскали влизат в час едната седмица,другата стачкуват
Други пък ообратното...Тая по математика стачкува, но днеска имахме часове с нея,защото трябва да вземем материал за контролното,което и да има стачка и да няма ще си го правим, немците до скоро незнаеха,че сме в стачка,не че тях ги бърка по някакъв начин де...Та всеки ден си имаме поне по 2-3 часа,не мисля,че губим кой знае какво
![]()
ПП Става въпрос за 91 НЕГ
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
В Русе знам само за едно нестачкуващо училище,но то не е моето \/
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Радвай се,че учиш.Аз никак не се радвам,че не уча,сега и ваканциите ни ще режат.![]()
аз съм от 18то и там почти вс даскали стачкуват-не стачкуват само чуждвнците и още няколко учители.иначе е по добре да си учим сега щото после ще си имаме ваканции а не да учим на коледа примерно...
Моето училище няма да стачкува до четвъртък - четвъртъка стачка и после пак редовни часове ще си караме от петък. Радвам се, че учим, а не като 2-3 други училища в града, които от 2 седмици не учат..
бтв от Свищов съм, ако има значение![]()
You are broken, I can fix you...
Моето даскало не стачкува,то е единственото,което стачкува само 3-4 дена.И честно казано се радвам - поне няма да отучвам или после да се чуда как да науча всичките уроци на куп,та аз един не мога да запомня...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Нашето не стачкува и слава Богу, само това ми липсва да отучвам в последната си година ...
[b][i]Je t'aime au-del
Ммм дамз... иконома нали?Първоначално написано от ThePowerOfLove
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Да нащо е едно от тях ама от Четвъртък и при нас почват да стачкуватПървоначално написано от mon4eto
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
да това е зърнотоПървоначално написано от ThePowerOfLove
то пък там щот едно учене пада... (към министервтвото на земеделието е и нямат право да стачкуват)
иначе аз съм от РУсе и имам 50/50 половината стачкуват половината не, после се сменят и да еба все имам 2 и 5 ; 3 и 6 час ;(
мисля че насякъде в Русе е така
стачка за пачкамойто стачкува !
Моето не стачкува съвсем редовно си се учи в тбг...
Първоначално написано от ..:sUnRiSe:..
...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
хъх наще стачкуват на половина....баси. Нито "със" нито "без" стачка...средна работа![]()
ние си учиме редовно и се радвам щото не изпускам никакъв материал и няма да се чудя как ще наваксам после и няма да ми прецакат последната година....
нашето си стачкува \/ \
/ \
/