- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжки проблем,моля за помощ
Първоначално написано от mr0b1
Трябва ли и аз да казвам " ОООООООО ГОСПОДИИИИИИИИИИИии " и да си мисля че съм много по - компетентен , а после да ти разяснявам , че си в грешка ? Не . Аз го правя така :
мрОб1 - Не всички , само мъжете я имат тази ципа . Тя няма нищо общо с образването там се режи съвсем друго нещо. При подобен проблем ( честно казано и аз имах такъв - отдавна ) има вариант да не се мъчи сам да го "опъва" докрай или още казано до долу - при което той изпитва болка - макар че това е естествения начин . И този вариант е хируг на направи малък разрез на часта на френума която " изпъква " и така той не бива отсранен а просто се прибира навътре (в пишката)вследствие от разреза .
Френума не може да бъде премахнат защото той е ципа започваща от доста по - "надолу" . Тази процедура няма нищо общо с исляма или еврейството защото там си режат на децата кожата която покривя уя .
КАПИШ ?
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти