Някой от вас бил ли е сексуално с някоя известна личност?
Ей сега ще ти кажа да,понеже ти влиза в работата..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Аз чуках Парис Хилтън в дyпето с изкуствен 'уй, ама не й казвайте, че съм ви казала, щото ще се поядоса![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Не,но и не изгарям от желание![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Не...
Но единствените известни личности ,които ме привличат са Колин Фарел ,Джони Деп и Брус Уилис![]()
![]()
хаха не много ясно![]()
![]()
![]()
ne
az ne no moq priqtelka be6e sas stefan ot maximys!!! (i az go poznavam li4no)
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Ех, тоя Стефан голям любовчия бе... твойта приятелка да не е и моя приятелка, щото и аз имам една, дето е била с него![]()
-> Не.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Не ми се е случвало...Трудно ще имам сексуални фантазии към човек, когото не познавам, било то и известна личност.Освен това в България има по-красиви мъже, тея звезди нищо особено не са...
Е то ако става дума за познати...моя приятелка беше забивана от президентския син, ама тя не му върза![]()
Майка ти известна ли е?Първоначално написано от samotna1
Не .и не искам.а и темата е бая тъпи4ка
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
....и супер кривоглед.Първоначално написано от sexita
Аз не съм била,но даже не знам и дали искам.Познавам се с Ники Манолов и сме пили кафе заедно (във Велико Търново),но .. нищо не стана,за жалост.И продължавам да си мисля,че аз бях виновна
![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
ti 6eguva6 li se???![]()
Първоначално написано от krem4et0
xaaxaxxaxa naprao q razbi !
......................................
И аз преди си мислих,че е най-хубавия,но съм сбъркала.Има и по-хубави от Бербатов.Познавам 1,бих те запознала,но не си от моя град.Първоначално написано от sexita
![]()
Първоначално написано от belphegor
хахаха,айде без бруталности де
ина4е къде видя в бг звезди,щот аз не съмНякой от вас бил ли е сексуално с някоя известна личност?
аз признавам само Бате Бойко xaxaxaxaxa![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от belphegor
![]()
![]()
![]()
![]()
Известни личности? -Да, много при това...ама те още не го знаят...и едва ли някога ще разберът...![]()