- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли шанс да съм бременна
Съжалявям,знам че има стотици други теми,но нямям време да потъпся.Та проблема е следния:
-С моя партньор решихме той да вкара пениса си в мен без презерватив.Той свърши много след като беше в мин и каза,че докато е бил в мен не е имала никаква от прословутата течност.И всичко стана вечерта след като ми свърши.Но нз нещо ми има и нещо съм притеснена,ако е имало от течността (предекулационната) имали щанс за гаф.Благодаря предварително и МОЛЯ БЕЗ ТЪПИ МНЕНИЯ.(знам,че темата не е от най-умните но моля за коректни и смислини постове)
Т.7
swords1010
Стига с тези дебилни мнения. Сега вече зависи от това в кой период от месечния си цикъл се намираш. Още повече, че той не може да е сигурен дали има или няма от "онази" течност. Винаги има риск, щом не ис сигурна, нищо не ти пречи да си направиш тестче, но предполагам, че няма причина за притеснения, все пак не се забременява толкова лесно![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Наистина получи едно добро мнение и аз ще го подкрепя...няма място за притеснение спи спокойно![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Един обективен въпрос .. Защо без ПРЕЗЕРВАТИВ?! .. а после питаш ......
Сам едва ли ще усети дали е изтекла тзи течност .. И все пак след като е в деня, в който ти е свършил цикъла вероятността е твърде малка .. Но то веднъж става гафа ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ми и на мене мнението ми е г/д същото като това на останалите. Макар и малка - има вероятност да е станал някакъв гаф. Момчето няма как да усети дали му е потекло или не. И все пак ако толкова се притесняваш вземи един тест и провери.
Ще ти го кажа по следния начин - в нормални условия тръгват милиони и в края на крайщата пак един сперматозоид свършва цялата работа!
В предеакулационната течност има по-малко, но все пак достатъчно.
Бременноста не е вирус който се хваща по въздоха(пък ако ще да минеш и покрай военно поделение), но вие сте си виновни като не се пазите. Направи си тестче и "ако има 2 черти бурзо,бързо му се обади".
Носете си последствията!
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
Ако толкова те е страх, има едни хапчето до 3 дни след секс...
Хората забравят, че са хора, защото постоянно се държат като животни.
Нищо ти няма. Спрете само да се вкарвате във филми и следващия път бъдете по-отговорни, за да не се притеснявате отново.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Те се пият в критични ситуации, за кво да си преебава организма за най-малкото нещо ...Първоначално написано от ViNyArD
мии и аз съм на мнение че не е станала голямата беля .. но за най сигурно вземи си направи тестчету че да се успокоиш .. и верно щом не искате поколение все още .. ползвайте презервативи![]()
Вс!4к0 иDва, За Da сИ 0т!де [ ! ]