Контакти имах запоследно снего преди 4 години, но си беше много яко момчето по характер, но на външен вид не ми допадна. А защо е смеещата се усмивка? И той има право да си харесва момичета какво от това, че баща му е президент. Той даже се опитва да се откъсне от това, още помня как го пляха по вестниците, че тази година на абитуриентския се бил показвал от колата и викал. Все пак един път има бал.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Ооо, БожеПървоначално написано от Mishity
Ники Манолов е един от най-елементарните хора, които познавам.
Иначе имам желание, елате ми звезди![]()
Искам да отида в Холивуд и да докопам Wentworth Miller![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Мдааа...та седя си аз веднъж на улицата и идва Наталия Симеонова.Взе да ми ги разправя едни любовни приказчици и се почнахме.След малко дойде и Иво Андреев да ни каже,че времето щяло да се разваля,ама като ни видя какво правим реши и той да се включи.След малко пристигат Иван и Андрей от сблъсък и за да не останат по-назад от нас и те се присъединиха към блъскането и лъскането ...След още 5мин. идва и Гена Трайкова,като видя какво става се възмути и каза,че ще направи скандален репортаж за нас.Ама Наталчето й цапна един шамар,дръпна я за косата и я включихме и нея в оргията.По-нататък няма да казвам какво стана,че тия от BTV ще ме глобят,а обещах да не казвам !
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
+1 Уникален е...със затворнически чарПървоначално написано от samoubiika
Шегичка де
Иначе наистина е мнооого сладък...като цяло сички актьори от "Бягство от затвора" са привлекателни
Също се кефя и на Amaury Nolasco
![]()
Иначе не съм била сексуално с някоя известна личност...нямам и желание...![]()
Не, но един водещ на предаване, с когото аз и една приятелка се бяхме запознали лично (няма да давам конкретно име) си беше дал skype-а и приятелката ми си писа с него. Постепенно той започна да й отправя ебати неприличните предложения (тя тогава беше на 15-16) от сорта на това,че е страшно секси, би я схрускал, не знам си какво... Беше я поканил, даже настояваше тя да отиде у тях късно вечерта, той щял да й плати таксито... Копеле, кво да ви кажа...![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
ne no ne bih prostila samo na enrique iglesias![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...