.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: СЕКС

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Е то ако става дума за познати...моя приятелка беше забивана от президентския син, ама тя не му върза
    Контакти имах запоследно снего преди 4 години, но си беше много яко момчето по характер, но на външен вид не ми допадна. А защо е смеещата се усмивка? И той има право да си харесва момичета какво от това, че баща му е президент. Той даже се опитва да се откъсне от това, още помня как го пляха по вестниците, че тази година на абитуриентския се бил показвал от колата и викал. Все пак един път има бал.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Цитирай Първоначално написано от Mishity
    Аз не съм била,но даже не знам и дали искам. Познавам се с Ники Манолов и сме пили кафе заедно (във Велико Търново),но .. нищо не стана,за жалост.И продължавам да си мисля,че аз бях виновна
    Ооо, Боже Ники Манолов е един от най-елементарните хора, които познавам.

Иначе имам желание, елате ми звезди
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    Русе
    Искам да отида в Холивуд и да докопам Wentworth Miller
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Град
    kadeto iskam
    Да с Азис

Мдааа...та седя си аз веднъж на улицата и идва Наталия Симеонова.Взе да ми ги разправя едни любовни приказчици и се почнахме.След малко дойде и Иво Андреев да ни каже,че времето щяло да се разваля,ама като ни видя какво правим реши и той да се включи.След малко пристигат Иван и Андрей от сблъсък и за да не останат по-назад от нас и те се присъединиха към блъскането и лъскането ...След още 5мин. идва и Гена Трайкова,като видя какво става се възмути и каза,че ще направи скандален репортаж за нас.Ама Наталчето й цапна един шамар,дръпна я за косата и я включихме и нея в оргията.По-нататък няма да казвам какво стана,че тия от BTV ще ме глобят,а обещах да не казвам !
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    Искам да отида в Холивуд и да докопам Wentworth Miller
    +1 Уникален е...със затворнически чар Шегичка де Иначе наистина е мнооого сладък...като цяло сички актьори от "Бягство от затвора" са привлекателни Също се кефя и на Amaury Nolasco
    Иначе не съм била сексуално с някоя известна личност...нямам и желание...

Не, но един водещ на предаване, с когото аз и една приятелка се бяхме запознали лично (няма да давам конкретно име) си беше дал skype-а и приятелката ми си писа с него. Постепенно той започна да й отправя ебати неприличните предложения (тя тогава беше на 15-16) от сорта на това,че е страшно секси, би я схрускал, не знам си какво... Беше я поканил, даже настояваше тя да отиде у тях късно вечерта, той щял да й плати таксито... Копеле, кво да ви кажа...
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Да , правих секс с Кими

ne no ne bih prostila samo na enrique iglesias
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си