- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Едно филмче
Хора, преди няколко дни имаше една темичка с едно клипче, нещо като нравоучителен филм, казваше се Rain (Дъжд) и се разказваше за една майка, която е събудена посреднощ от телефона . Обаждаше се едно момиче, дъщеря и. В крайна сметка се оказа, че момичето е объркало номера, но жената се зачуди дали тя правилно е възпитала СВОЯТА дъщеря.
Работата е там , че не мога да го намеря сега. Явно изчезна! В търсачката пробвах как ли не, в youtube търсих (мисля че там беше клипчето), в гуугъл пробвах... нищо не се намери. Може би не съм търсила достатъчно добре, не зная вече, обаче го няма! Ако някой може да ми дъде линк за клипчето, моля ви! Спешно ми е, искат го едни приятели.
ПП: Тъй като не е точно истински филм, го пуснах тук![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
И аз отдавна го търся и не мога да го намеря.Моля ако някой знае линка да прати!
Благодаря много!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
съгласна съм с теб
тъпооооооооооооооо
аре некой да ми обясни великата поука![]()
нещо и аз не зацепих ,ама може би е защото съм с много скапан монитор и не виждам нищо от клипа.я кажете кво всъщност се оказа ,че тва не беше нейната дъщеря?
Наистина се оказва,че това не е нейната дъщеря.Момичето просто е сбъркало номера и майката се пита дали правилно възпитава своята дъщеря.
мда .. моята темичка 'Нещата от живота' явно някой Мод я е изтрил .. нз :Р
но клипчето наистина е хубаво
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Да, наистина е хубаво, а колко го търсих вчера и днесПървоначално написано от 136179
![]()
"нещата от живота" изскочи отнейдее, мерси за намирането и даването на линкчето, можете да заключите темата, след като оригиналната се появи!
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
уау мислех, че ще ме някой ще ме напсуваПървоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
Мерси за отговора![]()