- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- "Дервишово семе" като ключ към основния конфликт
Trqbva mi tekst razsyjdenie na tema: "Zaglavieto "Dervishovo seme" kato kluch kym osnovniq konflinkt.Pls ako nqkoi moje da dade link ili da napishe do dovechera zashtoto mi trqbva za utre.... :{{
и ние сега го учим такава тъпотия е!
ooo yjs tfa e adski tupo nie dneska go vzehme i za ytre trqbva da napi6a nqkuf plan po teksta i trqbvalo da bude ot 5 do 7 to4ki.... gorkata az![]()
taa sry ama ne moga da ti pomogna prosto iskah da se opla4a
am i ako moje nqkoi da pomogne malko [-o< pls moje i na li4na [-o<
Planyt e lesna rabota samo trqbva da prochetesh teksta i shte go napravish.Ama az nz kak shte go pravq tova razsyjdenie seshtam se za nqkoi neshta,no te sa mnogo malko...![]()
Plan
1.V tyrsene na nevesta.
2.Jenitbata na Ramadancho.
3.Igrata na Ramadancho i Silvina.
4.Burzaneto kym doma sled rabota.
5.Praznata kyshta.
6.Bolkata na Ramadancho.
7.Novata nevesta i dervishovoto seme.
8.Ramadancho se griji za Ryfatq.\
Eto ti planyt ako iskash mojesh da go doopravish.Dano ti pomogne :}
A na men nqkoi nqma li da mi pomogne za rasyjdenito? :{{{{{{{{{
oyyyyyyyy MERSI MNOOOOGOOOO ! \/ btw eseto za ytre li ti e za6toto ako ne e moga da ti pomogna
![]()
Mi da obache moje i da i kaja che shte i go zanesa v Chetvyrtyk ... Ako mojesh da mi pomognesh shte sym ti mn blagodarna
Pls Nqkoi moje li da mi Dervishovo seme "Porivite na sarceto sreshtu okovite na rodoviq svqt" ako ne e tva prosto prati nqkvo razsajdenie po taq tema plls mn e spe6no
trqbva mi da napi6a interpretativno sa4inenie na tema:razdvoeniqt svqt v razkaza dervishovo seme.ako nqkoi moje da dade link da se podgotvq dobre za nego 6te sam mu mnogo blagodaren!
http://209.85.135.104/search?q=cache...=bg&lr=lang_bgПървоначално написано от i-mode
http://www.fresh-bg.com/forum//viewt...33ffd02cffa8ac
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)