- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болки в корема след секс
Здравейте!
С гаджето ми като правим секс от известно време започва да го боли корема като се изпразни...нормално ли е???![]()
Днес и по време на секс го заболя,и даже спряхме.Ниско долу го боли...
Кажете дали знаете нещо за това,моля ви се...
nz no bix te posavetvala da ide na lekar moje da e ne6to seriozno (bez da te pla6a) sigurnostta predi vsi4ko![]()
Никога няма да се предавам,
дори сама да оставам!
С момченца ще се заигравам,
после нагло ще ги заебавам!
Не ми трябват газари или идеали,
те са само за Не'кви П***и заспали.
Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!
Naistina nai-dobre e da otide ma lekar!!!
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Лекар!
Да не се е изсипал. Проблем с простатата. Проблем с тестисите. Някоя инфекция.
И четиритте работи не са шега работа
Не мога да ви се начудя как като има нещо сериозно седите тук и си питате напълно необразовани хора и чакате лапетатата да ви отговорят неща дето хора ги учат над 5 години за да станат лекари.. пффф![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
=D> =D> =D>Първоначално написано от Make_Me_Laugh
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ми аз имах същия проблем горе долу но мойто беше само в дясно и понеже се занимавам с фитнес реших да не е херния но се оказаха скъсани мусколни влакна.. пих едни хапченца и почивах 1 месец и се оправих... но не казвам че и неговото е такова ... да направи като мен отива в спешното казва че го е заболял рязко корема дори да не го боли отива при хирурга минава пред всички пациенти (щото нали е по спешност уж) влиза вътре съблича се от кръста надолу мед сестрите го гледат в патката доктора си върши работата и дава няква диагноза! Ако има подуто може и херния да е ! УСПЕХ дано се оправи!
Да ходи на лекар...ние тука даваме някакви съвети ама дали са правилни или не,не се знае![]()
не е шега работа да иде на лекар![]()
![]()
be a good boy!!!
Да иде на лекар най-добре ще направи.
i az imah podoben problem-lekar![]()
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
da ide na lekar....
с тоя лекар ми промихте мозъка ... спрете се малко![]()
иначе по темата .. не е лошо да си обърне по-сериозно внимание момчето.
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
lekar lekar lekar lekar leka lekar tctctctctc verno se sprete lekar lekar