- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Намери стари съученици
Темата е проста: Искате да намерите някой свой съученик, тук е мястото да пишете. (моля да не пишете мненито си за темата, а само това което е свързано с темата). Отговори от рода на: "не го познавам" "не съм от този клас" нямат нищо общо с темата. Ако на някой му се струва глупава, то да не я посещава.
Аз също издирвам съученици:
гр.Нови Искър кв.Кумарица 171 ОУ "Стоил Попов" "а" паралелка на випуск 2005г.
Ивайло Трифонов. Сега трябва да завършва.Смисъл последна година е във френската гимназия във София.
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Аз старите не искам да ги виждам, вие тука ше търсите![]()
РУТИ ДОВАРО!
така ли....има си аtol за тая работа, но както и да е![]()
подсетихте ме за една тема, в търсене на детската любов, та....
Петьо Марков от 5-ОДЗ "Ракета"![]()
ХаХа бившето ми даскалоПървоначално написано от sexita
![]()
[b][i]Je t'aime au-del
ще си позволя един излишен коментар!темата е супер! \/ мм значи издирвам един Филип от гр.София,от 2000 година до 2005 със сигурност е учил в 12-то Соу,"Цар Иван Асен 2"... трябва да е на 14 години...и в момента незнам къде учи... с кафява коса е и кафяви очи... висок около 170(ако не и повече) това е от мен,ако някой го знае да пише... а и преди живееше някъде до квартал "Слатина"или по надолу,нз някъде там!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
МиИи...аз все още съм от 51 СОУ......7 клас съм...
...и...кво да ви кажа...
...ако има някой от 51 да пише на лс
![]()
напълно излишен коментар. Помолих Ви да пишете сериозни мнения. Като ги познаваш, не пиши. Тук само се търсят стари съученици. А и ако искате да бъде по-лесно за тези който преглеждат темата, моля пишете кой випуск и коя паралелка сте били, защото само от името на училището, нищо не се разбира. Надявам се Ви харесва темата. Успех при намирането.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
ΜΓ"Гео Милев"-Плевен, 8 "а" клас.Ако има някой познат,да драска на ЛС.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
атол.бг ?
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
ako nqkoi e u4il v 5ou ivan vazov (tva e kv pavlovo) ili u4i v pgtmd ne kadrasne nqkoi red v skype