Съвет - не тръгвай с българина (или с друго момче) поне засега.Ти още имаш силни чувства към това момче ("бившия").Може да опиташ пак да се съберете.В смисъл - малко е странно да те зареже,защото някое друго момче те харесва (ако ти не харесваш другото момче).Мен ако приятелят ми ме зареже по веднъж за всяко момче,което ме харесва...не си го представям да съм зарязана 10-15 пъти Опитай да се съберете пак.В началото просто си излизайте често,прекарвайте много време заедно.Следващият път като ти каже "Утре незнам си какво",ти му кажи "А ти да видиш аз СЕГА какво ще те направя" и направи нещо изненадващо,което да изглежда все едно само се забавлявате - гушни го или го целуни по бузката или го хвани за ръка и го тегли нанякъде...нещо от този род,все едно си играете.Номерът е да прекарвате възможно повече време заедно (а скоро и езика ще научиш добре,пък и е много забавно да се научите да се разбирате без думи - това сближава много хората).Не чакай той да направи някаква крачка,направи я ти.Ако прецениш,че е подходящо,целуни го докато сте заедно някъде.Ходете и на различни места - кафета, кино, в парка...или където и да ви е приятно заедно.Не ограничавайте срещите си в училище.Засега това е от мен.Успех!