Мерси на всички
Днес....нищо интересно един приятел на бившия ми ми каза ,че той имал още чувства към мен ,но незная за какво там не искал да каже и след това бившия като разбра ,че знам вдигна скандал на своя приятел и нищо повече....освен това с бившия днеска малко се скарахме ,защото пробва нарочно да ме дразни с други момичета.......Не го понасям на моменти ,макар че в сърцето ми е той...
Българина днеска пак много ме сваляше ,но има ли смисъл да го лъжа??Верно ще му е гадно ако го одрежа ,но няма ли да бъде по-гадно ако съм с него просто от съжаление ,че ще му е гадно?!
И .... другото нещо...излезнахме от училище и моята приятелка ми показа едно момче и каза ,че го харесва ,но вика "Аз си имам приятел и много го обичам ,така че това момче не ме интересува особено" ... и нещеш ли това момче дойде при мен и ме помоли да се запознаем ,разменихме си номерата.......и на нея и стана кофти и ми вика "Моля те ,не прави нищо с него ТОЙ Е ЗА МЕН" ,а преди това обесняваше колко обича приятеля й....Той ми звънеше одеве ,но не му вдигнах ,защото ме е страх тя да не ми се разсърди...Иначе той е симпатяга......
Абе с една дума кажете ми гадно ли ще е ако тръгна с това момче??
Също подкрепяте ли мнението ми ,че е най-добре да стоя на страна от българина да не го наранявам?
Ааа и според Вас крайно време ли е да му бия дуспата на бившия?Щото според мен човек като те обича идва и ти го казва - още повече ,че той знае ,че го обичам още...........
Благодаря Ви ,предварителн0!!!