- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябват ли ни жените
Аре бе само нас знаете да ни хранитеВие жените сте мноу по-подли от нас и напоследък вие сте много лесни ! ;D не ми треате ше стаам гей
Ми ставай кой те спира!?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
кой ти пречи иначе мисля,че без нас сте наникъде![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Цитирам един мъж:
”Когато научим тайната на мусаката, жените стават ненужни!”
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
"Тфа жените не са хора" - край на цитата
![]()
То се подразбира, не е нужно да се споменава дажеПървоначално написано от mr0b1
![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
AXHXAHhxAhXAHxaH respect!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
e da ama bez nas nemojete dori da si zavyrjete obuvkiteПървоначално написано от mr0b1
![]()
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
Хахах ще видиш ти като огладнееш как ще си промениш мнението![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Първо недей да говориш за всички жени под общ знаменател,това е твърде голяма грешкаПървоначално написано от mr0b1
..Всяка жена си е единствена и уникална,пък тя дали ще е добра или някоя кучка това си е право на личен избор
.И по простата причина,че някоя те е наранила и сега дай да си го изкарваш на останалите.Еми извинявай много ама не си прав изобщо
.Второ ...Както жените не могат без мъже,така и мъжете не могат без жени \
/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И с жените зле и без тях зле.Я по-добре с тях.
![]()
ZAD USPEHITE NA VSEKI VELIK MUJ, SEDI EDNA velika jenA.
Първоначално написано от ™G-Baby™
чЕ НИЕ СМЕ ТОЛКОВА НЕВИННИ,НЕЖНИ,КРАСИВИ,МИЛИ, ДОБРИ ....
Първоначално написано от Boynce
Ааа, женското може и без мъжкото - в Аризона има гущери, които са само женски и се размножават безполово.. Зелената хидра се размножава безполово чрез пъпкуване също така![]()
![]()
![]()
![]()
До всеки истински мъж седи една жена!![]()
e 4i kak,osobeno kato izneverqvate ste tolkova НЕВИННИ,НЕЖНИ,КРАСИВИ,МИЛИ, ДОБРИПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
най често любовницата муПървоначално написано от Tedi_sheep
mi to lubovnicata e ne6to svqto i moe6 da si gi ima6 po nqkolkoПървоначално написано от hristowow
![]()
Мъжете немогат без жени...и жените немогат без мъже!!!Затова бог е създал и двата пола...да имаме взаимна изгода\
/
syglasna symПървоначално написано от Veno0m
![]()
Хаха никой не ме е наранил просто имаше тема за мъжете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДЪГЪДЪ
![]()