- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стискане...?
Стискам ги,да....няма да стоя като една,която година и нещо си стоеше с такава подкожна...от тези,които се вадят с игли...Направо като я погледнех и лошо ми ставаше...
![]()
Let the beats control your soul...
зависи каква е пъпката.ако е гнойна я стискам и след това хубаво си измивам лицето със сапун и след 1-2 дни ве4е я няма,а ако не е гнойна я 4акам да си мине от само себе си и не я пипам![]()
![]()
da
Testis unus,testis nullus...
za&to ne otide6 na kozmetik vmesto da gi stiska6 ti az taka pravqПървоначално написано от miSs^SixTy
![]()
emi....sdram me ee..ama da![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Pupkite e mnogo losho da se stiskat,sashtoto po tosi na4in se rasnasia sarasata ,ako moga taka da go nareka,i po tosi na4in se polu4avat o6te pupki v blisost do stisnata.A i se polu4avat belesi,koito na niakoi hora mnogo si li4at,na drugi po malko.Stiskaneto na pupkite e mnogo losho sa kojata,sashtoto tia se sarasiava i nakraia stava mnogo 4uvstvitelna,na petna,a pupkite se polu4avat vse pove4e i pove4e pupki.Taka 4e NE SI STISKAITE PUPKITE.Su6to ne triabva da se po4istvat s rakija,sashtoto tova sushto rasdrasniava kojata.![]()
Първоначално написано от sladur4e_yo
![]()
![]()
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тъй тъй.
а бтв Сарасата () не се разнася ,ако след това почистиш лицето с лосион,сложиш крем и т.н. /или някакъв вид коректор/.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
И аз така... :PПървоначално написано от glamorous_Q
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
омг.. какъв въпрос.. ми направих го един път и знам, че не искам да си го причинявам отново. прочетох някъде, в някъкво донесено от незнай къде списание, че било полезно и кожата се пречиствала от токсини..
ЗЕМИ ТИЯ ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВАААА
след това "пресоване" лицето ми беше една седмица на червени петна и си взех бележка от лекаря да не ходя на училище ! земи тоя филм.. Тук е мястото да благодаря на Бог че е създал почистващите лосиони и кремове. И сапуна![]()
п.с. Не го правете, няма смисъл![]()
пъпки не съм имал, следователно не съм ги стискал