.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

Стискам ги,да....няма да стоя като една,която година и нещо си стоеше с такава подкожна...от тези,които се вадят с игли... Направо като я погледнех и лошо ми ставаше...
    Let the beats control your soul...

зависи каква е пъпката.ако е гнойна я стискам и след това хубаво си измивам лицето със сапун и след 1-2 дни ве4е я няма,а ако не е гнойна я 4акам да си мине от само себе си и не я пипам

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    И аз ги стискам

da
    Testis unus,testis nullus...

Да.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

И аз ги стискам Не мога да ги трая просто

Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Аз да чукам на дърво,акне нямам,освен когато ще ми идва и излизат по 1-2 пъпки.Но за сметка на това черни точки имам в изобилие,разширени пори още повече-явно се борят за надмощие на лицето ми .И да,стискам ги.Удома има едно огледало мъничко,сядам на дивана и газ.Това става през 2-3 дни,ужасно досадна работа,но все пак някой трябва да я свърши.Не мога да ходя с черни ями по лицето!
    za&to ne otide6 na kozmetik vmesto da gi stiska6 ti az taka pravq

Супер фен
    emi....sdram me ee..ama da
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Pupkite e mnogo losho da se stiskat,sashtoto po tosi na4in se rasnasia sarasata ,ako moga taka da go nareka,i po tosi na4in se polu4avat o6te pupki v blisost do stisnata.A i se polu4avat belesi,koito na niakoi hora mnogo si li4at,na drugi po malko.Stiskaneto na pupkite e mnogo losho sa kojata,sashtoto tia se sarasiava i nakraia stava mnogo 4uvstvitelna,na petna,a pupkite se polu4avat vse pove4e i pove4e pupki.Taka 4e NE SI STISKAITE PUPKITE.Su6to ne triabva da se po4istvat s rakija,sashtoto tova sushto rasdrasniava kojata.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от sladur4e_yo
    Pupkite e mnogo losho da se stiskat,sashtoto po tosi na4in se rasnasia sarasata

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от sladur4e_yo
    Pupkite e mnogo losho da se stiskat,sashtoto po tosi na4in se rasnasia sarasata

тъй тъй.

а бтв Сарасата ( ) не се разнася ,ако след това почистиш лицето с лосион,сложиш крем и т.н. /или някакъв вид коректор/.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Цитирай Първоначално написано от glamorous_Q
    Не търпя пьпка на лицето си. Знам, че не е никак добре да се стискат, ама като видя, че излизат просто не ги трая, иначе белези си остават понякога, но си си заличават с времето
    И аз така... :P
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    омг.. какъв въпрос.. ми направих го един път и знам, че не искам да си го причинявам отново. прочетох някъде, в някъкво донесено от незнай къде списание, че било полезно и кожата се пречиствала от токсини..
    ЗЕМИ ТИЯ ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВАААА
    след това "пресоване" лицето ми беше една седмица на червени петна и си взех бележка от лекаря да не ходя на училище ! земи тоя филм.. Тук е мястото да благодаря на Бог че е създал почистващите лосиони и кремове. И сапуна

п.с. Не го правете, няма смисъл

Мега фен
    Град
    Utopia..
    пъпки не съм имал, следователно не съм ги стискал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си