- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стискане...?
Искам да попитам вие стискате ли пъпките по лицето,аз лично от време на време да когато се появят малко повече и след като ги стискам се махат и не остават белези
Не търпя пьпка на лицето си. Знам, че не е никак добре да се стискат, ама като видя, че излизат просто не ги трая, иначе белези си остават понякога, но си си заличават с времето![]()
Ми стискам си ги най-редовносамо че хубаво си мия ръцете преди това и ги стискам с кърпичка
![]()
И аз не мога да търпя пъпки на лицетоНе се стискам много често,само когато хвана огледалото- (в цялата къща имаме само едно малко,другите са голями) и като взема това огледало става лошо
почвам се
и остават белези понякога,сега имам 1
2 на дясната бузка и скоро няма да се махнат
,ама кво да се прави,като ме дразнат
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не ги стискам обикновено, поне се опитвам да не го правя![]()
Не мога да ги трая ! Стискам ги и псоле ги почиствам със спирт или ракия , а накрая слагам и коректор.
Аз да чукам на дърво,акне нямам,освен когато ще ми идва и излизат по 1-2 пъпки.Но за сметка на това черни точки имам в изобилие,разширени пори още повече-явно се борят за надмощие на лицето ми.И да,стискам ги.Удома има едно огледало мъничко,сядам на дивана и газ.Това става през 2-3 дни,ужасно досадна работа,но все пак някой трябва да я свърши.Не мога да ходя с черни ями по лицето!
![]()
![]()
И аз ги стискам![]()
мнооогоооо рядко..... ако стискаш неузрели пъпки и после остават белезитай че избягвам!
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Аз попринцип нямам акне,имам малко черни точки и пъпки ми излизат само преди да ми дойде и ги стискам и аз![]()
дам и аз ги стискам и не остават белези,най мн някоя зачервена раничка,ама за 3-4 дни минава![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
дам стискам ги ... само тези които се червени ( в смисъл нямат връхче) ги "лекувам" с разни мазила
Да стискам ги...дразнят ме![]()
На мен рядко ми се появяват пъпки, а ако се появят са по една или две. Принципно не трябва да се стискат, но на мен много ме дразнят и немога да си понасям лицето, затова и ги стискам, но го правя през кърпичка, и внимавам да за да я изтискам цялата, защото ако остане нещо после пак се възпалява. Белези не ми остават, аз веднага като я изтискам си правя компрес със лосион и след това слагам много "Скинорен", след това се появява коричка и до 2/3 дни минава.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Еми аз по принцип нямам пъпки по лицето,но ако ми излезе някоя-друга я стискам... много ми е противно как тей ще я оставя...пък и са много гнусни,затова гледай възможно най-бързо да се оттърва от нея..
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
и аз за щастие нямам пъпки,но когато излезе някоя ,не я стискам ми си измивам лицето вечерта с едно..нз ов се води точно рно на сутринта я няма!![]()
Стискам и не му мисля.Много добре се чувствам като ги няма по лицето ми.![]()
Ми, не е хубаво, но си ги стискам понякога.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Оф..аз имам огромен проблем с това...като съм изнервена и редовно истезавам лицето си....В момента съм в процес въздържание,но само в моята стая имам 5 огледала и добера ли се до някое и край...![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
+1Първоначално написано от IcE`GirL
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
Ами аз си ги стискам ... Не мога да ги трая , въпреки че съм момче ... А тва , дето трябвало да се чакат да " узреят " е съпер тъпо ... като ги чакаш и седиш с пъпки по лицето , то по добре направо да не ги пипаш изоб6то докато не се махнат сами ...А аз като си изтискам някоя след като се махне гнойта веднага избива кръв , тогава спирам и съответно ми почервеняват понеже ми е чувствително лицето и стават като малки червени релефни ранички ... И така не е дорбе , но предпочитам пред гнусна гнойна пъпка ... Ина4е доколкото знам , лекарите не препоръчват , даже изри4но забраняват да се стискат ... Противно на това , всички козметици го правят ...
Нз , но този проблем с акнето при тинейджъри и не само си е мн сериозен ... Дано се измисли нещо по така , в близките години ...
![]()
махат се разбира се,само дето ще трябва да чакаш доста повече отколкото ако ги истискашПървоначално написано от mon4eto
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Слава Богу пъпки нямам, а ако случайно някоя ми излезе преди да ми дойде не я стискам, до няколко дни ми изчезва.
[b][i]Je t'aime au-del