- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами сега?
Благодаря на всички за мненията.
С риск да бъда банален ще кажа...Послувай сърцето си (: ... Ти каза че не всички във връзката ти с другия е розово...Еми не знам при положение че човек иска да пробва нещо различно и чуждо,мисля че ти знаеш отговораУспех
![]()
кат не може да оставиш нито единия нито другия давай и с двамата пак квот стане![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Щом на този етап не можеш да оставиш приятеля си.Изчакай малко,продължавай да си пишеш и с другото момче,виж как се развиват нещата,но в крайна сметка трябва просто да послушаш сърцето си.
ако правилно съм разбрала имаш си приятел пък се захласваш по друго момче? симпатично ти е,спала си с него,харесваш ли го , какво чустваш към него? помисли и осъзнай чуствата си , защото наистина не може така да ги разиграваш..единия си мисли че си само негова,а другия чака да види кво става с приятеля ти и дали няма да го заержеш
Според мен това през лятото е било един флирт,който продължава в скаип или няма значение къде,но с писане
пък ако толкова ти харесва това момче дето си спала с него лятото , срещни се с приятеля ти и му обясни..! но не го прави в чата,защото не е хубаво! очи в очи
дано да съм ти помогнала
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
РЕШИ С КОГО ИСКАШ ДА БЪДЕШ!
И за сведение - невъзможността да се виждаш често с гаджето си не е повод за изневяра.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от tuzaro
хаха Най-много и от двата стола да падне на земята.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
ем ше си фане друг да няма само двама на тая планетаПървоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
аз гласувам за тройкаПървоначално написано от tuzaro
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
и аз с 2 ръцеПървоначално написано от kael
Ами не прибързвай с решенията си за да не съжаляваш. Изясни си чувствата и тогава действай.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
тройка ще е усещам го с ... ноктите сиПървоначално написано от forgotten sunrise
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do