- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- В форума има ли едно момиче...
В тоя форум има ли поне едно момиче дето да не е емо или пънкарка или метълка? Няма ли такива по-нормални (поне за мене) дето да слушат чалга или хаус да не са депресирани?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ima i to mnogo i az sam edna ot tqh
i az ne sam takafaslusham si4ko i se oblicham kakto si iskam .. mrazq emota :P
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
аз питах щот кат гледам темата за снимки сички са..... просто исках да знам дали има други
Не носи цветни лещи, не е особено мъжествено.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ехххх, не отговарям на критериите ти. Жалко.![]()
По първия ред отговарям, ама не слушам нито чалга, нито хаус. Пууу, сега няма да ме вземеш за жена.![]()
А, сериозно, със сигурнос тима и то не са 1-2.
до някаде си прав нормален чалгар съмПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
mmm dosta sme maj takiva.az si4ko si slu6am kvo padne,kvot mi pratqt kvot namerq i taka abe kuponQ da stava pa drugoto........![]()
аз да си призная съм и леко расист ама ся като видя едно момиче цялото в черно и толкова грим черен то направо ти се отвращава... аз не казвам че сички трябва да ги делят просто на мен не ми харесватПървоначално написано от Forest_girl
...и ако всички бяха еднакви, щеше да бъде адски тъпо, еднообразно, сиво и банално (все синоними, изрязаващи нуждата от разнообразие)...Първоначално написано от Forest_girl
аз не казвам сички да са еднакви просто казвам че лично на мене не ми харесват ама кат гледам има много хора които ги харесватПървоначално написано от vodolei4e_m
![]()
не съм гъзар ама не търся жени в форума просто ми е скучно и за тва питамПървоначално написано от exploitedteen
Първоначално написано от tuzaro
Еееех... Доковци, Доковци... Цигани се родихте, турци ще си умрете ;D.
явно не следиш спортните новини ама няма значениеПървоначално написано от manafen_konq
xaxaxaxxaxaaxx dobre kazanoПървоначално написано от manafen_konq
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Хмм... аз май се вписвам в нормалната група. Не се гримирам, нося дънки, блузки и маратонки, слушам от всичко по малко - поп, рок, комерс, хаус, чалга (всякаква балканска), RnB, класически залитания имам, народни също, малко рап...![]()
Просто съм най-куул, всички останали сте тАпиМразА ви!!!
![]()
Бате Васко, обръщаш се срещу половината рода, бе!![]()
ако още ти е скрита дай да помогнем да се намери че само е една топка за каде...Първоначално написано от thefreak
![]()
и аз не съм метълка, пънкарка или емо, но и чалга не слушам
слушам предимно house или techno и trance понякога слушам ретро и доста рядко комерсиални парчета просто по добре да не слушам само един стил музика шото изрещявам трябва да се разнообразява
и като идеш в някоя кръчма да се напиеш пак ли слушаш хаусПървоначално написано от PaRty'GirL
![]()
ем нали трябва да каже че е модерна и слуша модерния хаус иначе как ше кажем че е фешънкаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
П.П. нямам нищо против фешаните