Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
Цитирай Първоначално написано от Majestic12
Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
Писна ми от тъпи сдуханяци !!!
кво кат седнеш на маса , дай да дъни жица ... yes ...мн ми е инт как точно ще свалиш 1 момиче ... като си говорите за метъл и си притявате някоя "сърцераздирателна" метълска песен ...
В същото време има места на които чалгата просто не върви , не се вписва във фона , сяка музика си има време и място
макарче лично аз не ги разбирам емотата и дед метълите и сяквитте там метъли дето смятат че живота ги е отритнал и постоянно за тях сичко съкс ...
Да се върна на темата - Хора истински ценител на музиката е този който слуша всичко и разбира всеки вид музика , земете го разберете това , всеки ще защитава собствената си теза как неговата музика е най-добрата
Ето метълите ще кажат - Метъл е дъ бест , чалгата съкс тя е за тъпи мангали
Чалгарите ще кажат - глей ги тея сдуханяци метълите , кви са тъпи някви залухави копеленца
Така че научете се да не се делите , преди всичко ние сме хора , не някакви музикални стилове !!!
Ти пък си гаден морон (след формата много сложно стана превключването на езиците).
Аз пък не разбирам хаусарите с тяхната ретардед музика, сори пиц.
Какво ти пречи да слушаш на маса "жица" ? Има много хубави песни, който са много по-подходящи за събирания от някаква забозваща хоусе музика...
"Откачени метали, пънкове,хаусари,емота,<пост ави рандом суб-култура".
Както на мен не ми харесвате тъпите хоусарчета с "Хоусе не е просто музика, това е живот!!!" и разни други ретардед шитове, така и вие не харесвате дадени неща в другите суб-култури.
Пич , проче ти ми целият пост , АКО НЯКЪДЕ НАМЕРИШ МЯСТО В КОЕТО СПОМЕНАВАМ ЧЕ СЛУШАМ ХОУСЕ СИ ДЕЛВАМ АЦЦТО от тоя форум
както казах слушам сяква музика и за това не се дефинирам като няк'ъв
И това се опитвам и да кажа , човек трябва да слуша всичко , за да може да оцели музиката , също така казах че метълите сега ще скочат да обесняват колко им е велика музиката , чалгарите , хаус маняците ( етц ) също ...
Vse pak sym omniscient i omnipresent
=> 4ao
Абе тука ... не съм съгласен
1 е Пача , слушаш яки музика , 1 от най-добрите ди-джей препълнения хамбар и друго си е СинСини да ти блее Хазис ... !!

As Franky says - Ibisa is ...
Просто велик филм !!!
Независимо че през половината време Фраки не изтрезнява филма за мене си остава THE BEST
ПС секс наркотици и пиячка и full с курви , това което трябва на секи мъж/жена ... !