.
Затворена тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 170
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Абе вие сички сте мн зле, които делите хората по начин на обличане и вкус за музика. Какво значение има?! Как можеш да кажеш "мразя емота" или "мразя чалгари". Това е като расизъм. Тъпо е и е ограничено. Хората са толкова различни и не се определят от стила музика!
    Съгласна съм!Тъпо е да се делят така хората!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    кой си ти , по дяволите, че да определяш кои хора са 'нормални' и кои не са!?
    алелуя.

Писна ми от тъпи сдуханяци !!!
    кво кат седнеш на маса , дай да дъни жица ... yes ...мн ми е инт как точно ще свалиш 1 момиче ... като си говорите за метъл и си притявате някоя "сърцераздирателна" метълска песен ...
    В същото време има места на които чалгата просто не върви , не се вписва във фона , сяка музика си има време и място
    макарче лично аз не ги разбирам емотата и дед метълите и сяквитте там метъли дето смятат че живота ги е отритнал и постоянно за тях сичко съкс ...
    Да се върна на темата - Хора истински ценител на музиката е този който слуша всичко и разбира всеки вид музика , земете го разберете това , всеки ще защитава собствената си теза как неговата музика е най-добрата
    Ето метълите ще кажат - Метъл е дъ бест , чалгата съкс тя е за тъпи мангали
    Чалгарите ще кажат - глей ги тея сдуханяци метълите , кви са тъпи някви залухави копеленца
    Така че научете се да не се делите , преди всичко ние сме хора , не някакви музикални стилове !!!

Супер фен
    Град
    Своге
    as sum normalna ne slu6am 4alga(e malko de)slu6am si tehno,rab haus,kva mi padne,ma ne sum nekva otka4ena kato emo ili punk ili metul.normalen 4ovek sum si!!!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

защо не можете да разберете, че емота, пънкове и метъли СЪЩО СА НОРМАЛНИ ХОРА!
    алелуя.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
    кво кат седнеш на маса , дай да дъни жица ... yes ...мн ми е инт как точно ще свалиш 1 момиче ... като си говорите за метъл и си притявате някоя "сърцераздирателна" метълска песен ...
    В същото време има места на които чалгата просто не върви , не се вписва във фона , сяка музика си има време и място
    макарче лично аз не ги разбирам емотата и дед метълите и сяквитте там метъли дето смятат че живота ги е отритнал и постоянно за тях сичко съкс ...
    Да се върна на темата - Хора истински ценител на музиката е този който слуша всичко и разбира всеки вид музика , земете го разберете това , всеки ще защитава собствената си теза как неговата музика е най-добрата
    Чалгарите ще кажат - глей ги тея сдуханяци метълите , кви са тъпи някви залухави копеленца
    Така че научете се да не се делите , преди всичко ние сме хора , не някакви музикални стилове !!!
    Ти пък си гаден морон (след формата много сложно стана превключването на езиците).
    Аз пък не разбирам хаусарите с тяхната ретардед музика, сори пиц.
    Какво ти пречи да слушаш на маса "жица" ? Има много хубави песни, който са много по-подходящи за събирания от някаква забозваща хоусе музика...
    "Откачени метали, пънкове,хаусари,емота,<пост ави рандом суб-култура".
    Както на мен не ми харесвате тъпите хоусарчета с "Хоусе не е просто музика, това е живот!!!" и разни други ретардед шитове, така и вие не харесвате дадени неща в другите суб-култури.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: В форума има ли едно момиче...

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    В тоя форум има ли поне едно момиче дето да не е емо или пънкарка или метълка? Няма ли такива по-нормални (поне за мене) дето да слушат чалга или хаус да не са депресирани?
    ...аз на снимки не прили4ам нито на металка,нито на пънкарка...оба4е си падам малко пънк ...Ина4е не отговарям...много много на описанието

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    as sum normalna ne slu6am 4alga(e malko de)slu6am si tehno,rab haus,kva mi padne,ma ne sum nekva otka4ena kato emo ili punk ili metul.normalen 4ovek sum si!!!

Значи излиза че метълите, емотата и пънкарите са ненормални, а хората, които слушат чалга, хаус, рап и т.н. са си съвсем нормални? Ще го знам занапред...
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

абе падаш си ти
    алелуя.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Аз слушам почти сичко, ама главно чалга и бг рап!

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    абе падаш си ти

Е много си скептичен/скептична...
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Ти пък си гаден морон (след формата много сложно стана превключването на езиците).
    Какво ти пречи да слушаш на маса "жица" ? Има много хубави песни, който са много по-подходящи за събирания от някаква забозваща хоусе музика...
    Както на мен не ми харесвате тъпите хоусарчета с "Хоусе не е просто музика, това е живот!!!" и разни други ретардед шитове, така и вие не харесвате дадени неща в другите суб-култури.
    Пич , проче ти ми целият пост , АКО НЯКЪДЕ НАМЕРИШ МЯСТО В КОЕТО СПОМЕНАВАМ ЧЕ СЛУШАМ ХОУСЕ СИ ДЕЛВАМ АЦЦТО от тоя форум
    както казах слушам сяква музика и за това не се дефинирам като няк'ъв
    И това се опитвам и да кажа , човек трябва да слуша всичко , за да може да оцели музиката , също така казах че метълите сега ще скочат да обесняват колко им е велика музиката , чалгарите , хаус маняците ( етц ) също ...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    а това с напиването по кръчмите е най-тъпия довод, който е раждан някога..

хората по цял свят се напиват по кръчмите, ама чалга само тук слушаме...
    там как ли се напиват без чалга... леле мале каква драма...
    ми в сърбия си слушат тяхната чалга в гърция и те навсякаде по света си има чалга може да не се казва чалга ама има такива песни

Абе, Мустафа Сандал, Левент все още ви държи. Галя не знам си коя, дето е гадна мутренска жена е негово представително лице, защото той вече живее в Турция. А Ботев, докато не го вземат турци, и докато вас ви държат турци ще ви викаме "РЕЗАЦИ"!
    Пък и вашите велики хулигани Неаполитани и ЛаутаФуулс все още са в бойкот и не ходят на мачове, така че тихо.
    Една песен за теб и всички фенове на Мангалатасарай Докоспор Кюстендилбахче:

ТУРЦИЯ Е ВАШАТА РОДИНА!
    ЛЕВЕНТ ПАША Е ВАШИЯ БАЩА!
    ЛАУТА ПРЕВЪРНА СЕ В ДЖАМИЯ,
    ЕНИЧАРИ СА ВАШИТЕ ДЕЦА!

Да ви еба във феновете. На Локо - Ботев, ние бяхме 1800, вие над 9000 и при 4:0 пак ви надпяхме.

Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Абе вие сички сте мн зле, които делите хората по начин на обличане и вкус за музика. Какво значение има?! Как можеш да кажеш "мразя емота" или "мразя чалгари". Това е като расизъм. Тъпо е и е ограничено. Хората са толкова различни и не се определят от стила музика!
    ...и ако всички бяха еднакви, щеше да бъде адски тъпо, еднообразно, сиво и банално (все синоними, изрязаващи нуждата от разнообразие)...
    аз не казвам сички да са еднакви просто казвам че лично на мене не ми харесват ама кат гледам има много хора които ги харесват
    Всеки с вкуса си

Супер фен Аватара на Exothermic
    MЕТЪЛСКИ гняв под земята
    сипе се върху децата,
    че ядосан е всевишния
    от музиката на предишния.
    Чалгата туй петно на храма,
    тази музикална драма
    жалка , крастава и гнусна.
    Кой я на Земята пусна ?
    Хей,чалгари долнопробни,
    вий сте жалки и негодни.
    Вижте скейтърите бесни
    как куфеят с Метъл песни.
    Ще отворя малка скоба -
    музиката сръбска в гроба.
    Тя добра е за сърцето ,
    но кога си до шишето.
    Надигнете се другари,
    метали заклети стари.
    Завъртете се с китари.
    Прогонете тези твари!
    Скорпионите опасни
    в калифорния са властни,
    а пък James root с китара
    пак солажи адски кара.
    Ето Corey Taylor кумира
    пак на сцената шофира.
    Публиката с него пее,
    метал флага пак се вее.
    А сега на ред са MushroomHead,
    Те с китари във ръка
    покоряват днес света.
    Poul Gray към баса посяга
    чалгата негодна бяга.
    Joey Jordison сред барабаните
    подлудявя металманите.
    Jonathan davis запява диви песни
    металите стават бесни.
    Fieldy бас китарата отново хваща
    Метъл с Чалга се разплаща.
    Бавно димната завеса
    се превръща в бяла мрежа.
    Fred durst със микрофона
    подлудява стадиона.
    А на тази сцена бясна
    група CoalChamber се качва.
    Dez Fafara пее с дрезгав глас:
    "Ще съборя чалгата аз!"
    Гръм и мълний небесни
    сипят се от тези песни.
    Marilyn Manson бий с хиляда вата:
    "Във война със циганята".
    Всеки миг гърмят колони
    в адската зала на Рони.
    После публиката дива
    немощната зала срива.
    О,METALLICA свещенна,
    пребъди благословенна.
    Hetfield с китара богоравна
    сее ереста си славна.
    nEo, Gothic и Death течения
    са от сатаната дарения.
    SlipKnoT, CoalChamber , MushroomHead
    на Земята слагат ред.
    Тук GodSmack се появяват
    пет звезди за миг изгряват.
    Кочинка показва що е класа
    на развихрената маса.
    А когато Менсън пее
    публиката благовее.
    Смърттъ с китара в ръце
    свири пак :"Метълно сърце".
    Dez на барабаните дъни лудо:
    "Майна му на този Удо!".
    Stone Sour и System of a down
    се извикват пак на насам.
    Chimaira пък тогава
    вдигат пак до сатаната врява.
    Fred Durst, с автомата в ръка
    "Стреляй до полуда" пей сега.
    Теню саксонец
    HEAVY METAL маратонец
    със доспехи на гърди
    "AC\DC" той пак крещи.
    SlipKnoT се явяват
    Iron Maiden не признават.
    Хей , чалгари долнопробни,
    вижте си местата лобни.
    тук е сцената на рока,
    смазва ви моща на тока.
    Бог огледа си Земята,
    скъта се при сатаната
    и си каза той на глас:
    "Само ROCK ще слушам аз !"
    ЧАЛГАТА ще се затрие,
    Рапа с прах ще се покрие
    Само металът остава
    увенчан със ореол от слава !!!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

iskah da kaja 4e ne se ograni4avam samo v edin stil muzika (vapreki 4e po princip si slu6am nai ve4e edin stil)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Пич , проче ти ми целият пост , АКО НЯКЪДЕ НАМЕРИШ МЯСТО В КОЕТО СПОМЕНАВАМ ЧЕ СЛУШАМ ХОУСЕ СИ ДЕЛВАМ АЦЦТО от тоя форум
    както казах слушам сяква музика и за това не се дефинирам като няк'ъв
    И това се опитвам и да кажа , човек трябва да слуша всичко , за да може да оцели музиката , също така казах че метълите сега ще скочат да обесняват колко им е велика музиката , чалгарите , хаус маняците ( етц ) също ...
    Vse pak sym omniscient i omnipresent
    => 4ao
    Абе тука ... не съм съгласен
    1 е Пача , слушаш яки музика , 1 от най-добрите ди-джей препълнения хамбар и друго си е СинСини да ти блее Хазис ... !!

As Franky says - Ibisa is ...
    Просто велик филм !!!
    Независимо че през половината време Фраки не изтрезнява филма за мене си остава THE BEST
    ПС секс наркотици и пиячка и full с курви , това което трябва на секи мъж/жена ... !

всички сме луди
    обичкам си наскоОо!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от manafen_konq
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    а това с напиването по кръчмите е най-тъпия довод, който е раждан някога..

хората по цял свят се напиват по кръчмите, ама чалга само тук слушаме...
    там как ли се напиват без чалга... леле мале каква драма...
    ми в сърбия си слушат тяхната чалга в гърция и те навсякаде по света си има чалга може да не се казва чалга ама има такива песни

Абе, Мустафа Сандал, Левент все още ви държи. Галя не знам си коя, дето е гадна мутренска жена е негово представително лице, защото той вече живее в Турция. А Ботев, докато не го вземат турци, и докато вас ви държат турци ще ви викаме "РЕЗАЦИ"!
    Пък и вашите велики хулигани Неаполитани и ЛаутаФуулс все още са в бойкот и не ходят на мачове, така че тихо.
    Една песен за теб и всички фенове на Мангалатасарай Докоспор Кюстендилбахче:

ТУРЦИЯ Е ВАШАТА РОДИНА!
    ЛЕВЕНТ ПАША Е ВАШИЯ БАЩА!
    ЛАУТА ПРЕВЪРНА СЕ В ДЖАМИЯ,
    ЕНИЧАРИ СА ВАШИТЕ ДЕЦА!

Да ви е** във феновете. На Локо - Ботев, ние бяхме 1800, вие над 9000 и при 4:0 пак ви надпяхме.
    пич виждам че не си наясно как седи въпроса с акциите на Локото ония резак никога не ги е копувал само е се е представял че ги е купил винаги са били на Галя Топалова иначе спокойно ся кат се върне Христолов от Италия ше видиш кой ше ви купи
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    от кога чалгата е музика за маса?!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    от кога чалгата е музика за маса?!
    хаха,не си ли слушал подобен разговор..

-Каква музика слушаш?
    -Всичко..предимно ретро ( )
    -Дори и чалга?
    -Ами..не съм толкова голям почитател на чалгата,ама като седнеш на маса,друго не върви да се слуша..

Аз лично много пъти съм чувала последната реплика..

Аз препоръчвам на автора да заляга над учебниците или да работи здраво,вместо да си задава такива смислени въпроси..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    аз друго бих предложил на автора..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тука сички ме нападнаха се едно съм им изял закуската... аз просто питах дали в форума има такива хора и казах че не харесвам некои индивиди които слушат една музика... секи да си слуша квот си иска тва си е мое лично мнение
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    аз друго бих предложил на автора..
    , , .
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Ма няма "нормални" хора тука! Ти ни определи точно и ясно - тука има само метли,пънкари и имота - к`во повече искаш да не би пак да си търсиш приятелка , понеже преди си търсеше само ,че в др раздел хмм и не се газирайте не ми се спори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си