- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- В форума има ли едно момиче...
нат ти гледам аватара ше си допаднемПървоначално написано от Deskata_90
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Защо зачисляваш хауса към чалгата?
Защото по принцип чалгата е чисто безсмислена...ъъъ...съвкупно ст от звуци издадени от различни музикални инструменти, която е създадена за масата!За стадото...абее за многото хора, които ще правят пари на изкуствените и еднакви чалга изпълнителки!Първоначално написано от ^Santra^
Тааа тъй като хауса е също така безсмислена музика, създаваща се напоследък и тя за стадото спада и е съвкупност от шумове на много работещи компютри и синтезатора, спада към чалгата!
savvy?![]()
brain_stew, ти много смело раздаваш правосъдие кое е смислено и кое - не. Ама нали се сещаш, че всичко е въпрос на предпочитание.
-> Тузаро, докато караш с тази настройка, че метълките са потни и мръсни, а всички останали - "нормални", ще си останеш девствен.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Амиии да!Смела съм!Проблемче?Първоначално написано от ^Sam90^
![]()
![]()
Първоначално написано от ^Sam90^
А така беее!Знаеш ли ние метълките кви сме беее?!
Секс богини!
Един прави секс с нас и после не може да ебе друга!...
....щото сме му откъснали пишката!
Ах, ах!Много лигня се насъбра!
хахаПървоначално написано от tuzaro
и какво им е ненормалното на емотата,пънкарите и метълите?то не останаха нормални според тебе...ааа,не.за тебе е нормално да се слуша чалга
и ако има такива каквито слушат чалга и хаус какво ще направиш?
слушам всичко без чалга...![]()
бтв всяко момиче се депресира все някога.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
В ПГСАГ толкова ли няма такива,к'вито ти трябват...?![]()
Let the beats control your soul...
Аз Имо или пънкарка във форума не съм забелязала.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Подписа, ПОДПИСА!!! (без това за любовта ми с РАВР)Първоначално написано от ^Sam90^
БраинСтю, на теб ти сотавям да си купиш брадва само!
Slu6am house i 4alga donqkade...emota mrazq(rasistka ili ne...mrazq gi)...emi ko da ti kaja...mai sam normalna![]()
Just haters make me famous! εĭз
Нормална си според негоПървоначално написано от CuRly Doll
Но според други със сигурност няма да си
![]()
![]()
What you give is what you get!
Знаеш ли какво е расизъм?Първоначално написано от CuRly Doll
Според теб знае ли?Първоначално написано от Lady Death
Иначе до въпросната расистка..трябва да си изключително объркана фешън овца, че да слушаш и чалга и хаус
На мен ми е ясно, че не знае.Първоначално написано от ^Santra^
Искам да видя какво ще отговори.
И асссс и асссс :P
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
с метълка и пънкарка никога няма да спа дори да е последната жена на света, а за тва да не съм детствен съм се погрижил и то от нормално момиче!Първоначално написано от ^Sam90^
![]()
Метълките и пънкарките прокажени ли са?Първоначално написано от tuzaro
![]()
на мене лично не ми харесват кво да направа? кат не ми харесват начи не ми харесват, тях ги харесват други хораПървоначално написано от extreme_
А нужно ли е да казваш,че те не са нормални?Първоначално написано от tuzaro
секи си има мнение и може да си го казваПървоначално написано от extreme_
Да, но в твоя случай е по-различно. Мнението на човек се изгражда въз основа на факти, които е видял. Ти даже не си на ясно за какво точно говориш, защото терминът "метълка" е толкова размит, че няма на къде повече. Първо, има хора, които не се обличат, според това какъв стил музика слушат т.е. има хора, които ти (понеже мислиш повърхностно) ще помислиш за пънкари, да речем, а те всъщност слушат... поп. По същия начин е и с метълките - не е нужно да е с дълга черна коса, черни дрехи и много пиерси, за да се нарече метълка.
Не знам дали успях да се изразя правилно, но това "мнение", което изказваш е глупаво и толкова ограничено, че няма на къде повече.
А що се отнася до "нормалното" момиче, което ти е направило севтето, опиши по-точно кое и' е нормалното, за да си добием представа кои са НЕнормалните...![]()
ПП: Кухо та дрънка![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Оф като го почнете този хаус, не се спирате. От вчера го слушате, днес сте големите фенове и утре пак ще забивате на чалгата...Първоначално написано от tuzaro
Преди метълките и на мен ми бяха неприятни, но осъзнах, че те са едни от най-умните и добри момичета. 100 пъти предпочитам метълка или пънкарка, отколкото лигава хаусаджийка, която само преди няколко месеца е играела кючеци по масите!
Първоначално написано от Majestic12
![]()
казва се Брейн...не Браин..грамотник!
И..ква беше връзката с брадвата и подписа ти..омг!
И кво се бъркаш, а?
Както автора казва,ч е метълите и пънкарите не са нормални (хахаха), така и аз казвам, че хауса и чалгата не са смислени!
Значи всеки има право на мнение, обаче кат ен ви хареса...да хващаме брадвите..тцък тцък!Колко сте зли!
Не се заяждай, Йети!Първоначално написано от TheNightRider
![]()
ми че аз съм си чалгар не казвам че съм някав голям фен на хауса ама кат има много бас и ме радвалПървоначално написано от гост :)