.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Когато не ти подарят подарък!

Здравейте на всички, обещавам ще бъда кратка, но трябва да споделя проблема си, защото наистина ще полудея Вчера имах рожден ден и приятелят ми не ми подари подарък (не искам да разбирате, че съм лакома за подаръци), но смятам, че е напълно нормално да подариш подарък на приятеля си на рождения му ден. И така мисля, че се дължи на факта, че сме заедно от скоро (от около 2 месеца). Незнам това какво означава да не би да иска да ми каже с това, че не иска да сме заедно повече надявам се да има някои от вас които да са изпадали в такава ситуация и да ми кажат какво са направили и как е продължило всичко след това. И тук идва въпроса, а аз трябва ли да му подаря подарък на неговия рожден ден, а и други празници се задават (Коледа, Св. Валенин, 8-ми март) Надявам се да ми помогнете! Дано да не съм ви оттегчила. Благодаря предварително.

Град
    София
    Приятелят ти е кретен. Не знам, дали значи, че не иска да сте заедно, но определно значи, че няма елементарно възпитание, а може би и че не му пука особено за теб. Шут!
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Еми върни си му и ти както той е направил.Не му подарявай подарък.А ако те покани можеш да му откажеш като му каеш че имаш някаква работа.Виж той как ще се почуства
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    LuNaTa
    това е мн гадно..вярно 4е сте от скоро заедно ама 4ак да не ти подари нищо...и нии бяхме така с моя ,бяхме на 2 месеца когато имах рожден ден но с голяма разлика 4е тои ми подари пръстен..та мисля 4е тря да говориш с него по тоя въпрос
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

a ne nedei da go pravi6 tova.to vqrno 4e e kofti ama moje da e nqmal pari ili ddz da ne e znael kvo da ti kupi.mnogo pri4ini moje da ima.nedei da my vru6ta6 po su6tiq na4in,osven ako ne si re6ila da kusa6 s nego.a puk moje6 da my namekne6 ne6to suvsem nevinno da re4em govorite si i ti da kaje6 ne6to ot tipa 4e lubovta e nai-golemiq podaryk

Мега фен Аватара на koalka
    Недей да му подариш и ти и виж как ще реагира.

Ае чак подарък-к..ама поне една розичка можеше.Тъпо парче.И все пак по-горе са прави - и ти не му подарявай нищо за чрдто му.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Според мен ако му подариш подарък може да се почувства гузно,ако за замисли изобщо.
    Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117

Незнам какво да правя, но не мога да скъсам с него само защото не ми е подарил подарък ще бъде много гадно. Наистина може причините да са много, но да е нямал пари това не ми се вярва да не е знаел какво д ами купи по е възможно. Неговия рожден ден е февруари месец доста е далече и не мисля да му го върна точно обратното, ще му подаря подарък и мисля, че тогава ще се почувства доста по-гадно. Другия вариант е да видя как ще вървят нещата от тук нататък и може да не сме заедно до неговия рожден ден а бе пълна бъркотия

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ох мацка нз.. неудобно е да го питаш... пък така само гадаеш,незнаеш каква е истинската причина че не ти е подарил подарък нз... ти празнува ли си Рд-то?щтото ако си и си го поканила и не ти е подарил тогава,вече изглежда сериозно.ми предлагам да не му подаряваш и ти... са поне си го върни.. може пък да не е имал пари за подарък.. нз.сиг ли си че той знаеше че имаш рд?сми да не е забравил нз..аз съм ходила с момче около месец и на рд-то ми взе подарък,както и на свети валентин(колкото и мизерен да беше подаръка) аз същто съм подарявала макар че ходим от скоро.. нз това не мисля че е причина..ако ти стиска питай го.ако не остави нещата така.. и ще видим на др празници дали ще ти вземе нещо
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Приятелят ти е кретен. Не знам, дали значи, че не иска да сте заедно, но определно значи, че няма елементарно възпитание, а може би и че не му пука особено за теб. Шут!
    +1

На 8 март на мъже ли се подарява?
    МомИче съм!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от JackAzZ
    Според мен е постъпил много глуаво ,не че подаръците са най-важни но така показва любовта си все пак
    кой говори за любов?та те ходят от 2 месеца(е не пречи да се обичат)ама мацката не го е споменавала.. подарък не се подарява само в знак на обич,но и на уважение!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

JackAzZ написа:
    Според мен е постъпил много глуаво ,не че подаръците са най-важни но така показва любовта си все пак
    кой говори за любов?та те ходят от 2 месеца(е не пречи да се обичат)ама мацката не го е споменавала.. подарък не се подарява само в знак на обич,но и на уважение!

Да, и това е вярно все още не сме си казвали традиционните думи "Обичам те" мисля, че е твърде рано. наистина той ми е казвал, че е странна птица, но пък чак толкова не очаквах да бъде

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Awe vie za6to si mislite 4e go e napravil ymi6leno :
    1.moje da e nqmal finansova v1zmojnost da ti podari podar1k
    2.dal li ti e krati4ka i kakvo to4no ti pojela ????
    3.naposled1k pravi li nameci 4e ne iska da ste zaedno ?????????
    A ima i dryga v1zmojnost -TOI naistina da e naxranimaiko
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Не ми е давал картичка ,за финасовата възможност казах го и по-горе не е възможно да няма пари. До сега нокога не ми е правил намеци, че не иска да сме заедно точно обратното даже ми прави намеци да ми каже че меобича, но аз винаги сменях темата.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Еми върни си му и ти както той е направил.Не му подарявай подарък.А ако те покани можеш да му откажеш като му каеш че имаш някаква работа.Виж той как ще се почуства
    +1

Голям фен
    Da ti kaja 4e priqtelq ti e 100% kreten.ne mu podarqvai i ti ni6to za negoviq RD da vidi6 kak 6te se po4ustva. ZASLUJIL SI GO E!
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Emi nzz moje da ne mu pyka mn mn za teb
    A moje i da e re6il 4e iska da ti podari samo i edinstveno luboFta si

~~~~~~~~~~Za6to si4ki ste protiv mom4eto we ??!?!?!?!??!!?
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    а той знаеше ли, че имаш рожден ден
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Moje bi ne si ocelila podhodq6tiq 4ovek No pak moje da ima hilqdi pri4ini za da ne ti podari podarak za rd...naprimer da nqma pari ili da e zabravil 4e ima6 rd

Голям фен
    moje li da si e zabravil podaryka utqx i da e re6il da mine bez, nadqvaiki se 4e nqma go zabeleji6
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    Inside the temple
    Не знам какви възгледи има този човек, но наистина си е липса на елементарно възпитание да не поздравиш по никакъв начин приятелката си за рождения й ден. Дори и картичка не ти е дал? Еми сори майкъл, една картичка е десет стотинки...
    Смотаняк (извинявам се на авторката)

Обаче ти недей да му връщаш нищо. Не искаш да падаш на неговото ниво, нали?

Една картичка не е проблем. Не е нужно да се трепеш и да умуваш какво да му подаряваш.
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Недей да му подариш и ти и виж как ще реагира.

Град
    Away away..from more and everybody
    е т'ва е било вазможно най-голямата грешка която е можел да допусне..и аз сам на мнение че както той е постапил така трябва да постъпиш и ти...

---Маската прикрива лицето ти...---
    ---Но не и сърцето ти---

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си