hi na vsi4ki imam malko problem4e dano da mojete da mi pomognete,hodq s edno mom4e ve4e 7 meseca,mnogo dyrja na nego i nemoga da si predstavq da ne sme zaedno,no sym mu izneverqvala dosta pyti,toj vse mi pro6tavashe no posledniq pyt razbra 4e sym se celuvala s negov priqtel i ot togava neshtata se promeniha.sega az se promenih ve4e ne pravq takiva raboti i mnogo go obi4am.sigurno shte si kajete ako go obi4ash zashto si mu izneverila,nz tva beshe prosto flirtuve za kojto mnogo syjelqvam.toj oshte me obi4a no neshtata se promeniha toj se dyrji razli4no,mnogo pyti sme govorili i sym mu pokazala 4e sym se promenila no toj pak ne mi vqrva.toj ne mi e izneverqval oshte no me e strah 4e sega kogato se promenih toj shte po4ne da go pravi.priqtelite mi mi kazvat da go zareja zashtoto ve4e neshtata nemogat da se vyrnat.no nikoj drug ne sym obi4ala kato nego,i iskam neshtata da stanat kato predi.sigurno shte me pomislite za golqma ku4ka 4e taka sym pravila,no molq vi dajte mi syvet,kak da spe4elq doverieto mu otnovo i dali spored vas tova moje da stane