Цитирай Първоначално написано от Ferucio
Hm mai sum malko star za toia forum(na 19)...amaaa kvo ot tva .

Znachi temata koiato iskam da zadam trudno shte se pomesti v niakolko reda...a ne iskam da suzdavam dulgi temi koito nikoi ne chete .
Zatva, obshto vzeto:

Na 19 sum a niamam nikakuv uspeh s momi4etata...i predi da "izpluva" v suznanieto vi obraz na niakoi zaklet zubur , triabva da pod4ertaia che vuobshte ne se imam za niakoi zadrusteniak...hodia na fitnes, imam si pari , kazvat mi chesto che izglejdam mn dobre i t.n., ne iskam da zvu4i se edno se fukam...noooo prosto durja da poiasnia.

Tva e zasa, thanks
Aз като ти гледам резюмираното ти описание и почвам да се чудя да не би да имаш 5 крака или от гъза ти да стърчи мотика.. Това дет си го написал отговаря на описанието на ”идеалния мъж” за всеки... Па и хубав, па и на фитнес ходи, оу и пари има... А къде ти е проблема? Може би надутостта отблъсква момичетата около теб?...

В случай, че не е това проблема, а някаква карма, ще те посъветвам.. Ще прозвучи тъпо, ама - запознавай се с мацки в нета. В смисъл не в сайтове за запознанства.. А съвсем спонтанно - да кажем в някой форум Чата също върши рал'та на много хора. В дискотеката не те съветвам :/ Освен ако не си за едното е*ане Ай, успех