.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: якета

якета

kakvi modeli sa moderni tazi zima nqkoi znae li ? Ako moje pusnete nqkoq dr snimchica pls .

Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117

модерни са сатенените - златно сребристо и тия дету са като от мушама.. нз какъв е плата де.. некфи кату лачени са
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от ^^fencheto
    наистина ли някой носи такива якета? тези са направо ужасяващи
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    всъщност последните 2 са наистина добри - хубави, изчистени и качествени, ако съдя по цената 1020 на Мошиното
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    София
    НИКОГА няма да облека такъв кич!

a fe seki nosi tfa kyet mu hareswa.a na men tyva opredeleno NE mi hareswa..

Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

аз пък напоследък забелязвам наплив от къси кожени якета....не знам за вас

Добре не мога да разбера защо всички гледате модата Не може ли да си купите нещо което ви харесва просто

moderni sa kusi kojeni qkenca.
    az si kupih 1 za 65 lv i mn si me kefi

Аз имам две кожени якенца и много си ме радват. Едното бяло, другото черно, ама нещо целият град плъзна с такива

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Аз имам две кожени якенца и много си ме радват. Едното бяло, другото черно, ама нещо целият град плъзна с такива
    както винаги като стане нещо "модерно" и всички се обличат еднакво като клонинги
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Не ми харесват тазгодишните якета Ще карам с миналогодишното

Аз си нося едно много хубво черно елегантно палто,а не яке и се чувствам супер в него.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Сега много се носят кожени якета и/или черни якета с пухчета на качулката. Поне аз така съм забелязала. Аз си взех черно с пухчета на качулката и колан...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Сега много се носят кожени якета и/или черни якета с пухчета на качулката. Поне аз така съм забелязала. Аз си взех черно с пухчета на качулката и колан...
    ау и аз си търся такова якенце мн ме радват \/ би ли споделила от къде и за колко си купи якенцето

Доколкото знам модерни са кожените якета, които да са ти точни за да могат да се виждат и ръкавите от блузата ти!

Мойте е бяло с пухчета и много ми топли и не ме бърка, че е от миналата година и а о ужас! Няма да е модерно
    Memento moriendum esse!

Поразходи се и разгледай кое на теб ще ти хареса и кое ще ти седи добре като модел и цвят. Иначе като гледам преобладават къси якенца с пухчета по качулката- и на мене ми харесват, но биха ми харесвали и без да са особено модерни.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Еми аз днес си взех 1 черно с малко пух и не е от най-късите пък и става и за грейка,защото му се махат ръкавите.Пък и важното е че само аз и 1 фр. имаме такова яке,а не целия град като клонинг верно-ужас.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Еми аз днес си взех 1 черно с малко пух и не е от най-късите пък и става и за грейка,защото му се махат ръкавите.Пък и важното е че само аз и 1 фр. имаме такова яке,а не целия град като клонинг верно-ужас.
    Mда никоий освен нас няма да го има(надявам се)

аз си взех едно сребарно късо яке с пухчета по качулката и мн си ме радва но нз дали сега това ще е модерно защото и миналата зима сащо се носеха с пухчета по качулката пак кожените нз но мен есенното ми яке е кожено поне тук в моя град есенните якета бяха кожени пак зимните са такожа като моито(за което с притесняам че може да се окаже модел от миналата година)и също ми предлагаха дънкови и джинсови ватре с пух
    Аз СъМ ТоЧНо ТаКаВа КаКВаТо ИсКаМ Да БъДа. НаДуТа? - МоЖе Би Да И То МнОгО. НаГлА? - ПоНяКоГа ОтВрАтИтЕлНа.оБиЧаМ ГаДниТе КоПеЛеТа. СмЕйТе Ми Се Че СъМ РаЗлиЧнА А пък Аз Че СтЕ ЕдНаКвИ.

В момента са модерни черните шушлекови якета със пухчета,джобове с ципчета и с ластики едни като набръчкани стоят, на мен чесно казано не ми харесват, но иначе аз си купих черно шушлеково яке с пухчета джопчета и сички екстри и хубавото е че може да се прави на грейка,макар че вече си имам една.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Princeska
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    ау и аз си търся такова якенце мн ме радват \/ би ли споделила от къде и за колко си купи якенцето
    Ами аз съм от Варна. По улицата "Владислав" има страшно много магазини....Взех си го за 65 лв

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си