.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Изгаряне

Изгаряне

Вчера без да исках се изгорих леко по лицето с маша..сега седи като белег..Чудя се как да го премахна...Съвети някви?
    А другия ми проблем е ,че след малко излизам ... ще ходя на дискотека,но не мога да изляза с този белег..и се чудя дали ако използвам фон дьо тен ще навреди нещо на белега :/
    Babble, Babble, Bitch, Bitch...
    Rebel, Rebel, Party, Party

Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
    Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...

и аз съм имала такова нещо ,но от преса ще ти мине до няколко дни а фон дьо тена няма да ти навреди нали затова е направен да закрива нежеланите белези и т.н
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

Мажи мястото с хидратиращо кремче, ще изчезне за няколко дена, ако става дума за малък белег. Фон дьо тенът не вярвам да навреди особено на засегнатото място.

Намажи мястото със някакъв медикамент за изгаряне ( аккъвто и да е и тези за изгарян от слънце вършат работа ) и не ти пречи отогря да слошиж фон дьо тен .

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
    и аз съм имала такова нещо ,но от преса ще ти мине до няколко дни а фон дьо тена няма да ти навреди нали затова е направен да закрива нежеланите белези и т.н

Има един крем, който е много ефикасен при изгаряния и премахване на белези. Казва се "Витасин". На мен ми е помагал, но гадното е че е много мазен и мирише гадничко, затова аз си го мажех със салфетка.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Цитирай Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
    Бъди себе си..

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Мажи го с някакво кремче,кремчетата винаги помагат в такива ситуации

Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Има един крем, който е много ефикасен при изгаряния и премахване на белези. Казва се "Витасин". На мен ми е помагал, но гадното е че е много мазен и мирише гадничко, затова аз си го мажех със салфетка.
    и аз съм доволна от този крем
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си