- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скъсан презерватив
Не съм много запозната ама някой не е ли чувал за "цветуща бременност" не съм сигурна дали така се наричаше.В нея на момичето и идва дори и да е бременна.Според мен е по-добре да изпие едно хапче.Нищо няма да и навреди.
Който ме харесва, не ме заслужава, а който не ме харесва, няма вкус.
Според мен няма нужда от Ескапел![]()
Да! Но те хапчетата за спешна контрацепция не са бонбоки, не са и витамини или някакви безобидни хапченца! Не се тровете допълнително! Според мен няма нужда да пиеш нищо! И съм напълно съгласна с Ico_.Първоначално написано от Kras4eto_lp
Всъщност вредът.Именно за това трябва да се пият само когато има причина.Първоначално написано от heart
Нарича се цветна бременност...и няма нищо общо с този случей.При нея си забременяваш нормално, ПО ВРЕМЕ НА ОВУЛАЦИЯ, но въпреки това ти идва...макар че има разлика в обинковенното менструално течение и това при цветна бременност.Тук такава не може да има, защото няма как да е забременяла 2 дена преди да и дойде, при положение, че овулацията и е минала много преди това!
Situatin normal-All fucked up...
Няма шанс да забременееш.
Обичам само един човек и това съм аз.
PII ESKAPELE...![]()
![]()
![]()
Ицо е прав. Тя е била в овулация! Може точно този месец нещо да се е променило...времето,стрес,п ием на лекарства,заболяване или просто така. момиче, разбери че мине ли овулацията, няма какво да се опложда! Овоцитът губи външната си обвивка и плодът не може да се храни. Освен това няма и церквиална слуз....Първоначално написано от palomaaa
Твоята приятелка и тя да се образова. на 26 е и е срамота да твърди, че е забременяла без овулация!
Iskam da popItam..ako po vreme na ovulaciq..prevish seks..i to za 1vi pyt ..s prezervativ..moje li da stane neshty...sled kato sled 2 dena...ti e doshlo..?Blagodarq predvaritelno!
.....
abe vie ne razbirate li 4e to si i e do6lo na drugiq den kakto trqbvalo da bude.mn qsno 4e ne moje da ne i doide to za 1 den ne moje da se razbere bremenna li e ili ne e za da ne i idvapo dobre naistina vzemi pii ne6to
Абе не пии нищо, какво ще се тровиш само. На мен гаджето ми свършва в мене преди да ми дойде и след като ми мине до 1 ден. И нищо не става.
Така, чеее не психясвайте мацката.![]()
i ko zna4i..pri ovulaciq moje da zabremeneesh..dori i kogato ste izpolzvali prezervativ..?!
.....
Кое да разбере? Организмът ли? Има неоплодена яйцеклетка-има менструация, има оплодена яйцеклетка-няма менструация.Първоначално написано от macka_88
Когато го правиш с презерватив няма значение дали си в ову или не.Няма да забременееш.Също така няма как да си в ову 2дена преди да ти дойде!Първоначално написано от trixsi
Мацка_88 ....Може ли да си на 19год и да си толкова елементарна???Не можеш ли да разбереш, че не можеш да забременееш 2дена преди да ти дойде, защото овулацията вече отдавна ти е минала?..
Situatin normal-All fucked up...
Абе хора,тоя Ico_ ли е какъв е,ми спори че само и единствено при овулация може да се забременее.Моля ви кажете му като не знае да си замълчи.
МНЕНИЕТО,ЧЕ ЕДНА ЖЕНА МОЖЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ПО ВРЕМЕ НА ОВУЛАЦИЯ НЕ Е ПРАВИЛНО И МНОГО ХОРА,КОИТО МИСЛЯТ ТАКА ГРЕШАТ.
Аре бе,някой да подкрепи моето мнение.![]()
Защо ли и аз мисля така? момиче преди овулацията яйцклетката ти не е зряла достатъчно, за да бъде оплодена. След овулацията е паднала външната обвивка, от която се развива плацентата. Аджеба кажи ми-как може да има бебе, без да има развита яйцеклетка с всички нужни слоеве тъкани?Първоначално написано от mishaaa
macka_88 - права си!
То е ясно,че ще й дойде на време,ама пак може да е бременна.
Някои "многознайни" "мадами" тука си мислят:
"А абе кво да се притеснявам - нали ми дойде,всичко е на 6+"
Да ама не - не може да си сигурна почти никога.Дори след секс да ти дойде на време пак може да си бременна!!!
krem4et0 - и ти ли мислиш като мен?
Не мисля като тебе. Може да се забременее само в овулация и точка. На 22 съм и мисля, че знам и съм чела малко повечко от тебе.
Разгледах тук да потърся някакъв отговор на мои въпроси и извода ми е, че това е адски грешно от моя страна, тъй като супер малко хора тук отговарят адекватно на някои въпроси. Всички сме жени, би трябвало да знаем какво означава цикъл и какво представлява,боже мой! Това не е кръв, щото ни е яко да кървим 7 дена в месеца, това са яйцеклетки, изхвърлени, и се образуват нови. Има ли зачеване, не може да има цикъл, освен това зацапване, "червена бременност" май се казва. И зачеване има само и единствено по време на овулацията-кога е това, това е големият въпрос, защото няма абсолютно точно изчисляване. Аз съм чела за календарно изчисляване, 3-4 дена + - средата на цикъла, но било много рисковано. И да, ако ти дойде, нещата са нормални. Mishaaa, ти постоянно ли си в стресова ситуация дали си бременна или не?! По твоята логика няма никаква сигурност, че не си бременна дори в момента, дори да ти е дошло, едва ли вземаш по 10 теста месечно, въпреки че ти е дошло...