.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68

Град
    на северния полюс иглу №7
    Не съм много запозната ама някой не е ли чувал за "цветуща бременност" не съм сигурна дали така се наричаше.В нея на момичето и идва дори и да е бременна.Според мен е по-добре да изпие едно хапче.Нищо няма да и навреди .
    Който ме харесва, не ме заслужава, а който не ме харесва, няма вкус.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Според мен няма нужда от Ескапел

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Цитирай Първоначално написано от Ico_
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от Patetu
    ili Postinor-samo ne znam do kolko dni sled sex be6e
    Май не си много в час..постинора го спряха преди повече от година.Аз обаче не виждам смисъл момичето да пие нещо.Нали ти е дошло,защо ще пиеш тогава?
    Според мен тва че и е дошло няма значение...важното е и другия месец да и дойде.Поне аз така мисля...аз на твое място бих пила Ескапел...всъщонст аз пих...горе долу случая е като твоя :P
    Абе сладур...пишеш глупости.Жена си, поинтересувай се малко...прочети нещо по въпроса...Можеш да забременееш само по време на овулация.Ако имаш полов контакт до 24ч преди ову-то също можеш да забременееш, защото спермазадоидите толкова могат да изкарат в тялото ти живи.От там на татък няма никакъв шанс да забременееш.Няма как да си правила секс 2 дена преди цикъла и да забременееш.Що си седите толкова неограмотени не знам...
    Я ти се поинтересувай малко...случайно ако не знаеш може да се забременее даже и по време на цикъл Шанса е малък но все пак го има
    Да! Но те хапчетата за спешна контрацепция не са бонбоки, не са и витамини или някакви безобидни хапченца! Не се тровете допълнително! Според мен няма нужда да пиеш нищо! И съм напълно съгласна с Ico_.
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от heart
    Не съм много запозната ама някой не е ли чувал за "цветуща бременност" не съм сигурна дали така се наричаше.В нея на момичето и идва дори и да е бременна.Според мен е по-добре да изпие едно хапче.Нищо няма да и навреди .
    Всъщност вредът.Именно за това трябва да се пият само когато има причина.
    Нарича се цветна бременност...и няма нищо общо с този случей.При нея си забременяваш нормално, ПО ВРЕМЕ НА ОВУЛАЦИЯ, но въпреки това ти идва...макар че има разлика в обинковенното менструално течение и това при цветна бременност.Тук такава не може да има, защото няма как да е забременяла 2 дена преди да и дойде, при положение, че овулацията и е минала много преди това!
    Situatin normal-All fucked up...

Град
    #mainatown
    Няма шанс да забременееш.
    Обичам само един човек и това съм аз.

PII ESKAPELE...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    Цитирай Първоначално написано от Ico_
    Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    iska6 da kaje6 4e tq e bila v ovylaciq 5 dena predi cikal..?za6toto taka izliza
    Не казвам такова нещо...защото няма как да стане, освен ако няма ЛУФ синдром(недостик на прогестерон).Няма лекър, който да може да ти каже точната дата на зачеване.Което просто означава, че е забременяла по-рано от колкото си мисли.Може да е правила секс 2-3 дена преди ову-то и да забременее, защото спермазадоидите могат да живеят толкова.Но минели ову-то няма никакъв шанс...бъси сигурна в това
    off pi4 vij,maje i patyva az ti kazvam pravila e seks na 15 i na 18 i ot 15 e zabremenqla ina4e predniq e akt e bil predi 2 meseca....i kato otide na lekar i kazaxa preblezitelno predi 5 dena e za4enala bez da znaqt v kakvo polojenie e i koga e pravila i ne e pravila seks...
    Ицо е прав. Тя е била в овулация! Може точно този месец нещо да се е променило...времето,стрес,п ием на лекарства,заболяване или просто така. момиче, разбери че мине ли овулацията, няма какво да се опложда! Овоцитът губи външната си обвивка и плодът не може да се храни. Освен това няма и церквиална слуз....
    Твоята приятелка и тя да се образова. на 26 е и е срамота да твърди, че е забременяла без овулация!

Iskam da popItam..ako po vreme na ovulaciq..prevish seks..i to za 1vi pyt ..s prezervativ..moje li da stane neshty...sled kato sled 2 dena...ti e doshlo..?Blagodarq predvaritelno!
    .....

Град
    Sofia
    abe vie ne razbirate li 4e to si i e do6lo na drugiq den kakto trqbvalo da bude.mn qsno 4e ne moje da ne i doide to za 1 den ne moje da se razbere bremenna li e ili ne e za da ne i idva po dobre naistina vzemi pii ne6to

Абе не пии нищо, какво ще се тровиш само. На мен гаджето ми свършва в мене преди да ми дойде и след като ми мине до 1 ден. И нищо не става.
    Така, чеее не психясвайте мацката.

i ko zna4i..pri ovulaciq moje da zabremeneesh..dori i kogato ste izpolzvali prezervativ..?!
    .....

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от macka_88
    abe vie ne razbirate li 4e to si i e do6lo na drugiq den kakto trqbvalo da bude.mn qsno 4e ne moje da ne i doide to za 1 den ne moje da se razbere bremenna li e ili ne e za da ne i idva po dobre naistina vzemi pii ne6to
    Кое да разбере? Организмът ли? Има неоплодена яйцеклетка-има менструация, има оплодена яйцеклетка-няма менструация.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от trixsi
    Iskam da popItam..ako po vreme na ovulaciq..prevish seks..i to za 1vi pyt ..s prezervativ..moje li da stane neshty...sled kato sled 2 dena...ti e doshlo..?Blagodarq predvaritelno!
    Когато го правиш с презерватив няма значение дали си в ову или не.Няма да забременееш.Също така няма как да си в ову 2дена преди да ти дойде!
    Мацка_88 ....Може ли да си на 19год и да си толкова елементарна???Не можеш ли да разбереш, че не можеш да забременееш 2дена преди да ти дойде, защото овулацията вече отдавна ти е минала?..
    Situatin normal-All fucked up...

Абе хора,тоя Ico_ ли е какъв е,ми спори че само и единствено при овулация може да се забременее.Моля ви кажете му като не знае да си замълчи.
    МНЕНИЕТО,ЧЕ ЕДНА ЖЕНА МОЖЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ПО ВРЕМЕ НА ОВУЛАЦИЯ НЕ Е ПРАВИЛНО И МНОГО ХОРА,КОИТО МИСЛЯТ ТАКА ГРЕШАТ.
    Аре бе,някой да подкрепи моето мнение.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от mishaaa
    Абе хора,тоя Ico_ ли е какъв е,ми спори че само и единствено при овулация може да се забременее.Моля ви кажете му като не знае да си замълчи.
    МНЕНИЕТО,ЧЕ ЕДНА ЖЕНА МОЖЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ПО ВРЕМЕ НА ОВУЛАЦИЯ НЕ Е ПРАВИЛНО И МНОГО ХОРА,КОИТО МИСЛЯТ ТАКА ГРЕШАТ.
    Аре бе,някой да подкрепи моето мнение.
    Защо ли и аз мисля така? момиче преди овулацията яйцклетката ти не е зряла достатъчно, за да бъде оплодена. След овулацията е паднала външната обвивка, от която се развива плацентата. Аджеба кажи ми-как може да има бебе, без да има развита яйцеклетка с всички нужни слоеве тъкани?

macka_88 - права си!
    То е ясно,че ще й дойде на време,ама пак може да е бременна.
    Някои "многознайни" "мадами" тука си мислят:
    "А абе кво да се притеснявам - нали ми дойде,всичко е на 6+"
    Да ама не - не може да си сигурна почти никога.Дори след секс да ти дойде на време пак може да си бременна!!!
    krem4et0 - и ти ли мислиш като мен?

Град
    Свищов
    Не мисля като тебе. Може да се забременее само в овулация и точка. На 22 съм и мисля, че знам и съм чела малко повечко от тебе.

Разгледах тук да потърся някакъв отговор на мои въпроси и извода ми е, че това е адски грешно от моя страна, тъй като супер малко хора тук отговарят адекватно на някои въпроси. Всички сме жени, би трябвало да знаем какво означава цикъл и какво представлява,боже мой! Това не е кръв, щото ни е яко да кървим 7 дена в месеца, това са яйцеклетки, изхвърлени, и се образуват нови. Има ли зачеване, не може да има цикъл, освен това зацапване, "червена бременност" май се казва. И зачеване има само и единствено по време на овулацията-кога е това, това е големият въпрос, защото няма абсолютно точно изчисляване. Аз съм чела за календарно изчисляване, 3-4 дена + - средата на цикъла, но било много рисковано. И да, ако ти дойде, нещата са нормални. Mishaaa, ти постоянно ли си в стресова ситуация дали си бременна или не?! По твоята логика няма никаква сигурност, че не си бременна дори в момента, дори да ти е дошло, едва ли вземаш по 10 теста месечно, въпреки че ти е дошло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си