.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Град
    София

Убийство...?

Здравейте! Въпросът ми може да прозвучи малко странно, а и ако е в разрез с правилата, се извинявам.
    Та.. мислили ли сте някога за убйство по-сериозно? На човек или животно...? Е, би било глупаво да питам, дали някой наистина го е извършвал, но ми е интересно, дали само на мен са ми минавали такива намерния....

ПП: Знам, че не трябва да се подбужда насилие и т.н., но в случая просто питам...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ...в4ера без да искам,щях да убия костенурката си ...Мислих,4е ве4е е умряла и... ...Ама тя просто беше заспала зимен сън ...Тези,които имат костенурка,знаят,4е те през зимата спят ...само дето тя изглеждаше....доста умряла ...тцтцтц... ...НО Е ЖИВА!

Град
    Razgrad Cartel
    като бях малък изтребвах животни,сега имам мишена-човекът
    има хора,които много ме дразнят,мисля да си купя газов като стана на 18,понеже не трябва разрешително...има доста хора,които са го обмисляли,не си само ти =D>

Guest
    Убийство на животно? ЕСТЕСТВЕНО
    Знаеш ли каква тръпка е да гониш прасето по-двора

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Ей обивал съм мухи и винаги като някоя дойде в нас се чудя как да я убия. Леле къв съм убиец.

Иначе импулсивно в главата идват разни помисли в даден момент, но да го мисля сериозно и да планирам - не.

Град
    Plovdiv
    ami ybivala sum nqkfi malki gadinki (bybole4ki) mislila sum da trepq i 4ovek no ne na seriozno
    samo samoybiistvoto go mislq seriozno daje sum opitvala ama toq pyst kusmet ma ostai jiva

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Ей обивал съм мухи и винаги като някоя дойде в нас се чудя как да я убия. Леле къв съм убиец.

Иначе импулсивно в главата идват разни помисли в даден момент, но да го мисля сериозно и да планирам - не.
    И аз така. Само дето не само мухи, а и комари

Супер фен Аватара на Qnchety
    Аз редовно убивам мухи и комари

Град
    еее вие пък...за некви мухи,хлебарки и т.н. глупости... ...Тва ако е убийство...

Град
    София
    Ами, при мен работата е такава, че на моменти се усещам, че съм готов да претрепя някого... Принципно съм спокоен човек, но когато се ядосам много май съм способен на много работи. Снощи, например, така се вбесих на един лигльо, че просто всеки момент щеше да си загуби челюстта... ако не и повече. Просто изпитвах желание да му стисна муцуната и да го чуя как пищи.
    А като се замисля, като малък съм правил секви работи със селските котки .. хахха мале ..
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Град
    Ох...имаш едно мом4е...дето много ме дразнеше и ме убиждаше... ...и аз така се ядосах,4е го стиснах за гушата и не го пуснах 5 мин. ...Беше ужасна гледка ...бедни4кото мом4енце...едвам дишаше после... ...Ина4е...една приятелка щеше да ме заколи без да разбере ...с едно въже за ска4ане...Бе мани беги ужас... ...Имам доста такива историй

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Кой трепе комари
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Кой трепе комари
    Ужас..колко са лоши всички барабар с чехличките ги трепат
    What you give is what you get!

emii se pak dori ubiistvoto na muxa i komar si e ubiistvo!ubivala sum samo takiva individi!ina4e 4ovek nemoga da ubiq,o6te pove4e jivotno!a 6to se otnasq do samoubiistvo,prekaleno mn obi4am jivota,dori i da e gaden,no ina4e mislq 4e imam dosatu4no smelost da go napravq,no psixikata mi ne e tolko labilna ii ne sum takava,4e da se straxuvam ot jivota..
    :]

Как изобщо могат да ви идват такива идеи ?!
    Убийства, самоубийства... на всеки понякога му се случва да му падне пердето и да е бесен на някого или на себе си...ама чак пък да убиваш?! Нямаш право да посягаш на живот, който не си създал! И твоят собствен ти е подарък, за който тряба да си благодарен и да се научиш да го цениш и да му се радваш!А за последствията..замисляш ли се- отнемайки нечий живот, съсипваш и своя собствен, а и на колко хора още?! А за моменти, когато наистина ти е писнало...има един лаф - "Когато съдбата ти е обърнала гръб - просто я изчакай да се наведе!"
    ГОТИНО Е ДА СИ ВАЖЕН, НО ПО-ВАЖНО Е ДА СИ ГОТИН!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Комар с чехли Нима това съм аз
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kaka Albenka
    Как изобщо могат да ви идват такива идеи ?!
    Убийства, самоубийства... на всеки понякога му се случва да му падне пердето и да е бесен на някого или на себе си...ама чак пък да убиваш?! Нямаш право да посягаш на живот, който не си създал! И твоят собствен ти е подарък, за който тряба да си благодарен и да се научиш да го цениш и да му се радваш!А за последствията..замисляш ли се- отнемайки нечий живот, съсипваш и своя собствен, а и на колко хора още?! А за моменти, когато наистина ти е писнало...има един лаф - "Когато съдбата ти е обърнала гръб - просто я изчакай да се наведе!"
    Има моменти, когато не мислиш особено много и нямаш време да си развиваш сценарии за влизане в затвора, рев и сополи... а просто действаш
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Има моменти, когато не мислиш особено много и нямаш време да си развиваш сценарии за влизане в затвора, рев и сополи... а просто действаш [/quote]

Мъдрите стари хора казват преди да направиш нещо, за което после много може да съжаляваш ..просто си поеми дълбоко въздух и преброй до 100 ..айде да не е чак до 100 ама и до 20 докато стигнеш, ще ти се изпарят мераците Явно си доста изнервен, но опитай се да гледаш по-философски на нещата и не го вземай толкова навътре, много си млад още за да си хабиш нервите за глупости, повярвай ми не си струва!

Град
    София
    О, разбирам те. Права си, че не си струва и че е грешен този подход. Но точно за това е темата ... за да си споделим грешките и да поговорим за емоционалната нестабилност, която може да се появи в дадени моменти.
    Пробвал съм го това с броенето и наистина помага - след няколко минутки си по-спокоен и подхождаш по различен начин, но дали винаги ще се сещаш да броиш?
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    О, разбирам те. Права си, че не си струва и че е грешен този подход. Но точно за това е темата ... за да си споделим грешките и да поговорим за емоционалната нестабилност, която може да се появи в дадени моменти.
    Пробвал съм го това с броенето и наистина помага - след няколко минутки си по-спокоен и подхождаш по различен начин, но дали винаги ще се сещаш да броиш?
    Ами наистина не е никак лесно в моменти, когато си афектиран да реагираш адекватно, но с времето човек се научава да си владее нервите като цяло и това много помага и в екстремни ситуации бързо да вземаш правилното решение и да се предпазваш от грешки.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ничие убийство не съм замислял. Макар че искам да убия няколко души.
    Животни съм трепал доста.
    Винаги се контролирам независимо от ситуацията.
    - Всички авто-части на едно място!

samo vednyj sym mislila za ne6to podobno no ako go bqx napravila sega nqma6e da me ima no pak ne go mislex seriozno

Супер фен
    Град
    в килера
    Животно не бих убила, ако и то не е тръгнало да ме убива (комарите са изключение тях ги убивам с удоволствие)
    Предполагам че същото важи и за човек.... мога да се ядосам страшно много на някой, да съм на крачка от това да го убия и да се откажа...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си