- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Убийство...?
В мен има една агресия и понякога едвам се контролирам. Имала съм желание дори да ударя някой приятел. Много лесно се ядосвам и когато това стане съм склонна към самонараняване, чупене и т.н. А когато определен индивид ме подразни с действията или думите си просто излизам извън кожата си. Искам да го видя на пода, безпомощен и сам. И аз да го ритам, ритам, ритам...
Не е на добре, но съм малка и се владея![]()
Вместо да седиш в ъгъла,с вирнат нос и да се присмиваш на малчуганиете,защо не си признаеш,че и ти убиваш мухите с шехлата?Първоначално написано от TheNightRider
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от Anf3tamin4o
ела ми комарче.аз съм човека чехъл![]()
иначе съм мислила ,ама не сериозно.см на момента ми е идвало да фрасня някой с теслата
![]()
![]()
ами аз ъъ таковата...
![]()
като малка оби4ах да приготвям разни отровни смеси,да смесвам препарати шампоани сапуни храна, вси4ко каквото ми падне да го разбърквам....
и хрумвало ми е да тровя някой си там
![]()
![]()
![]()
не 4е го направих де....ама веднъж с мойта френдка така се бяхме нахъсали...приготвихме една ужасна твара която като я оставихме на терасата скрита в един 6каф,
плъзнаха рояци мравки...а после после ....може би и 4ервии!
![]()
не знам..кво е станало тъй като се изнесохме от там!
![]()
а и естествено заклела съм се 4е ако някой тръгне да ме отвли4а да ме изнасилв аили нещо подобно...
няма да пестя бойни умения
![]()
ако трябва ще го убия.
същото се отнася ако някой посмее да пипне близките ми!
пфф..така като се замисля..може би ми е идвало да фрасна някой мн здраво..но не и убийство..рядко се ядосвам до толкова,че да не контролирам деиствията си..не бих посегнала на човешки живот,освен ако той не застрашава моя или на близките ми..мисля,че това има право да направи само Бог..или силата,която ни е създала..само по себе си убийството на някой би съсипало живота и на убиеца..ако не,заради присъда от рода на 20 години..то съвестта му би го преследвала ..един съвет ако си супер изнервен фрасни го,за да ти мине..може би ще ти олекне..но това не решава нищо..само слабите и безсилните действат с насилие![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
не дай си боже да убия някога животно, няма да си го простя
за човек..даже си имам разработена схема, работен план как да не ме хванат. ама става въпрос за убийство на напълно непознат де, просто така, да видя как ще се чувствам след това и дали ще ми тежи на съвестта
Не, не ми е минавала такава мисъл, може би никога...не си спомням в момента.
не чакам жената
заради която ще убия пpeзидента
![]()
![]()
![]()
не броиме разни дребни насекоми, мушички и други..
като малка си спомням, че на село трепах някви мишкибеше ебаи ужаса..
човек никога не съм си помисляла да убивам
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Аз съм кръгъл идиот и са ми минавали много странни мисли...като малка мислех ей така да се наръгам с ножица в корема...но не помня да съм искала да убия.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Животно не ми е и минавало през ум да убия. (като изключим мравки, които съм мастъпвала или някакви дребни насекоми.)
А човек... замисляла съм се какво е чувството да знаеш, че си убил. Дали ти тежи на съвестта или напротив - изпитваш удоволствие. Особено ако е било бавно и мъчително. Но не съм чак толкова хладнокръвна, за да извърша подобно нещо.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да, мислил съм си някои начини, както и какво ще се случи с трупа. Обсъждано е и по-масово убийство да има, като естествено всичко ще е случайно.
А плана на fake за убийството на непознат е много...ае не става
Като бях малка ,не съм убивала животни просто защото е отварително аи съм вегетарианка и схващатате каква е гедка.Ужас горкичките животни немога да разбера защо ги изтребват така.А за човек хаха те са много но на моменти.исках да убия бившия си и го вкарах с три шева на главата и 2 седмици в болници абе нямам думи.