- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пробвах сандвич
както вече казах в една друга тема-не съм почитателка на тройките и не мисля да пробвам..
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
То сигурно е яко, но ако жената поиска да те фиства в задника голям кеф ли щи е ;].![]()
wtf
По принцип тройката ме кефи като идея, но никога не бих я напраила със гаджето си - човек, когото обичам и на когото държа, и още едно момче/момиче. Това е тъпо. Ако обичаш някой истински, не би се чукала с друг и не би го оставила да чука друга!И то пред очите ти! Баси...
![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
=D> =D>Първоначално написано от sapphirr
![]()
![]()
![]()
а между другото и аз така![]()
be a good boy!!!
Това е най-хубавия вид секс![]()
Тройка рулз. всички които са против са......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм такаПървоначално написано от bEbsI
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
А тройка с още двама мъже? Навит ли си?Първоначално написано от Борат
![]()
![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
не съм пробвала и нямам желание![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Az vednuj probvah hamburger i be6e mnogo vkusno
:heart: Овенът е буен,твърдоглав,но винаги прав! :heart:
Не съм го пробвала и не бих.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
извратенякНЕ бих пробвала!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Тройка с двама мъже е мн мн мн яко и зарибено, не съм пробвала ама един ден...живот и здраве! Само че никога не бих ако единия от тях ми е гадже, ще ми е ужасно![]()
+1-после отношенията ни никога няма да са същитеПървоначално написано от Blestq6ta
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Ша са сетите.Да му е вкусно на въпросния дето си е разделил мацката за пари и с кеф да и чисти сперматузоидите от зъбите.
Бахти тва за пари.
![]()
traika s dvama maje zvu4i v1lnuvashto...ne s1m probvala..no nqkoi den moje i da se naviq da probvam
И аз прбвах. Вярно е, мн беше хубаво.Първоначално написано от kanelka
![]()
what you see depends on where you stand
Първоначално написано от bEbsI
+1![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
ami az sam na mnenie 4e vsi4ko trqbva da se probva ... ne sam u4astvala v troika ,no bih...vaprosa e da ne go pravi6 s 4ovek na kogoto darji6