- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изгубих го ??
Ами направо ме е срам да си го кажаАми влюбихме се с 1 момче. Проблема е там , че нали ходихме извесно време и аз го зарязах , а много го обичам . Зарязах го , защото си помислих , че ме използва само да ме вкара в леглото си . Помислих си така , поради причината , че веднъж още в началото ме попита дали бих правила секс с него . Аз просто останах ей така
Напоследък го виждам по път за даскало и го гледам колко е омърлушен и колко му е свито сърцето . Просто като го видях разбрах , че наистина ме обича , а и аз много много го обичам и искам да му се извиня по някакъв начин , да му кажа , че сбърках , че искам нов шанс ! Как да му го кажа
Ако има някой/някоя попадал/а в подобна ситуациа или човек , който има комптитентно мнение , моля да помогне ! Благодаря предварително [-o<
Face to face i uspeh...
ми според мене е най-добре да говориш с него насаме,като преди тва добре си помислиш как да му кажеш какво ти е на сърцето с 5 изре4ения,за да няма после:"ама,аз така...ти ина4е","стой да ти кажа" или "нямах тва предвид"
kaji mu 4e iska6 da pogovori6 s nego obqsni mu starxovete si i za6to si postapila taka kaji mu vsi4ko tova koeto kaza na nas i mislq 4e ne6tata trqbva da se opravqt aide uspex4e![]()
Никога няма да се предавам,
дори сама да оставам!
С момченца ще се заигравам,
после нагло ще ги заебавам!
Не ми трябват газари или идеали,
те са само за Не'кви П***и заспали.
Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!
mila nai dobre e kakto si pi6ete v neta i bez da iska6 da mu prati6 toq link i toi sam 6te pro4ete posle 6i koi6 4e ne e bilo za nego a za nqkva tfoq pr i nqma da e nujno da mu se obqsnqva6 \/
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
Ооо Ващо даскало не е ли в стачка![]()
Нахвърли му се да го целуваш =)