.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Guest

Изгубих го ??

Ами направо ме е срам да си го кажа Ами влюбихме се с 1 момче. Проблема е там , че нали ходихме извесно време и аз го зарязах , а много го обичам . Зарязах го , защото си помислих , че ме използва само да ме вкара в леглото си . Помислих си така , поради причината , че веднъж още в началото ме попита дали бих правила секс с него . Аз просто останах ей така Напоследък го виждам по път за даскало и го гледам колко е омърлушен и колко му е свито сърцето . Просто като го видях разбрах , че наистина ме обича , а и аз много много го обичам и искам да му се извиня по някакъв начин , да му кажа , че сбърках , че искам нов шанс ! Как да му го кажа Ако има някой/някоя попадал/а в подобна ситуациа или човек , който има комптитентно мнение , моля да помогне ! Благодаря предварително [-o<

Повече от фен
    Face to face i uspeh...

Голям фен Аватара на sapphirr

Re: Изгубих го ??

ми според мене е най-добре да говориш с него насаме,като преди тва добре си помислиш как да му кажеш какво ти е на сърцето с 5 изре4ения,за да няма после:"ама,аз така...ти ина4е","стой да ти кажа" или "нямах тва предвид"

kaji mu 4e iska6 da pogovori6 s nego obqsni mu starxovete si i za6to si postapila taka kaji mu vsi4ko tova koeto kaza na nas i mislq 4e ne6tata trqbva da se opravqt aide uspex4e
    Никога няма да се предавам,
    дори сама да оставам!
    С момченца ще се заигравам,
    после нагло ще ги заебавам!
    Не ми трябват газари или идеали,
    те са само за Не'кви П***и заспали.
    Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!

mila nai dobre e kakto si pi6ete v neta i bez da iska6 da mu prati6 toq link i toi sam 6te pro4ete posle 6i koi6 4e ne e bilo za nego a za nqkva tfoq pr i nqma da e nujno da mu se obqsnqva6 \/
    Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...

Супер фен
    Град
    Венера
    Ооо Ващо даскало не е ли в стачка

Нахвърли му се да го целуваш =)

Град
    Асеновград, България
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си