Цитирай Първоначално написано от Mystery_of_life
Физическото усещане не и харесва - не я е срам. Ако на теб нещо страшно много ти харесва в секса, а приятеля ти не го харесва й иска - ще го приемеш, но тайничко ще си мечтаеш за това. Месец, два, година - колко време ще живееш с мечтата...Ако връзката е за два месеца е лесно, но ако е над година нз...Ще си кажеш - няма ли някога да може и аз да направя това щом ми харесва. Пък и ако стане така, че човек трябва да прави нещата само за да доставя удоволствие на другия и да се съобразява със супер много неща, то тогава само единия прави секс - този на който му е хубаво - другия просто е средство за удоволствие, но не и участваш напълно... Все пак никой не е виновен за усещанията си и, че дадено нещо дори да харесва на 99% от хората на него не му харесва...Много кофти работа, но все пак дано намеря съвет от момиче,което е минало през това...
Правя секс в поза задна прашка единствено и само, защото приятелят ми я харесва. В повечето случаи не чувствам нищо друго освен болка. Имаме връзка над 3 години. Правиш компромиси...понякога!