- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не чуства или поне не и приятно докосването там...
Това го знам. В началото го правех така, след това реших, че може би малко по-грубо може да й е приятно, но няма влияние силно или леко, с пръсти или с език - не й харесва докосването въобще. Да, просто ще се примиря - поне вече знам, че не е само тя така...Просто като опитам там и възбудата й се изпарява от това, че й е неприятно...Първоначално написано от krem4et0
Лично мнение-на подсъзнателно ниво е при нея. как няма да ти е приятно? Освен ако нямаш аномалия в усещанията и изпитваш болка, когато тр да има удоволствие. Като не й харесва-откажи се! Може да й предложиш да й пооближеш краката високо горе, но бз да обхождаш забраненото място. може да й хареса. Пробва ли с облизване около ануса?
Дам, опитвал съм - малко й харесва. Доста неща й харесват иначе, но докосването на клитора явно никога няма да й хареса.Първоначално написано от krem4et0
Не е много нормално, но като не обича-не го прави и толкова. пипай(облизвай)я на други места.Първоначално написано от Mystery_of_life
Пробвал ли си да близкаш леко клитора и отдолу с пръсчета да си играештва ми е любимото
![]()