.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Има много момичета които не изпитват удоволствие не само от френската любов,а и от вагиналното проникване...никой неможе да каже,защо се получава така...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не натискай и с езика. С пръсти понякога е адски гадно и болезнено. Дори и с език е така. Движи го нежно, смучи леко, подухвай отвреме- навреме. Прави го бавно...............
    Това го знам. В началото го правех така, след това реших, че може би малко по-грубо може да й е приятно, но няма влияние силно или леко, с пръсти или с език - не й харесва докосването въобще. Да, просто ще се примиря - поне вече знам, че не е само тя така...Просто като опитам там и възбудата й се изпарява от това, че й е неприятно...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Лично мнение-на подсъзнателно ниво е при нея. как няма да ти е приятно? Освен ако нямаш аномалия в усещанията и изпитваш болка, когато тр да има удоволствие. Като не й харесва-откажи се! Може да й предложиш да й пооближеш краката високо горе, но бз да обхождаш забраненото място. може да й хареса. Пробва ли с облизване около ануса?

Лично мнение-на подсъзнателно ниво е при нея. как няма да ти е приятно? Освен ако нямаш аномалия в усещанията и изпитваш болка, когато тр да има удоволствие. Като не й харесва-откажи се! Може да й предложиш да й пооближеш краката високо горе, но бз да обхождаш забраненото място. може да й хареса. Пробва ли с облизване около ануса?
    Дам, опитвал съм - малко й харесва. Доста неща й харесват иначе, но докосването на клитора явно никога няма да й хареса.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от EleniTka
    Chesno kazano i az v nachaloto na edna vryzka bqh katekorichno protiv tova... zashtoto ne znaeh kakvo mu e na nego... i tova me pritesnqvashe...no sled kato go napravi...veche ne sam na tova mnenie...tova e super udovolstvie...no vseki si znae ... moje bi i tq ima nqkakvi zadrajki ili pritesneniq... ili pak prosto ne i e nikak priqtno...a shtom e taka trqbva samo da q razberesh
    +1 И аз се притеснявах, че на него може и да му е неприятно, но.... се оказа обратното
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Mystery_of_life
    Дам, опитвал съм - малко й харесва. Доста неща й харесват иначе, но докосването на клитора явно никога няма да й хареса.
    Не е много нормално, но като не обича-не го прави и толкова. пипай(облизвай)я на други места.

Пробвал ли си да близкаш леко клитора и отдолу с пръсчета да си играеш тва ми е любимото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си