.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Ще учим и в събота..

Преди малко научих че пропуснатия учебен материал ще се наваксва като учим и в събота до края на април месец.И ко само неделите ще се почива егати
    Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нз дали е вярно,но трябва да търпим.От учене не се умира.

Не мисля, че ще се наложи...

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Кумчо Вълчев пак се е изцепил
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Супер фен
    Град
    в килера
    http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=61173

"Пропуснатият учебен материал ще бъде наваксан, като всяко едно училище само ще предлага вариантите за това. Няма да се налагат твърде крайни мерки, като например да се съкращават ваканциите на учениците. Няма да се въвеждат и учебни занимания в събота, защото това е в нарушение на кодекса на труда за пет дневна работна седмица".
    надявам се това да е истина...

Град
    тАм кЪдетО наДеждИте УмиРат
    qqq stiga be nie kvo sme vinovni 4e daskalite sta4kuvat vakanciite 6te namalqvat,sabota 6e u4im kvo e tva
    ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
    !!!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Malko ne si razbrala kakto trqbva Tova u4ene v sabota vaji za u4enicite ot parvite klasove i mislq 4e do 4etvarti klas ne vaji za nas

Голям фен
    Град
    Констанц
    по принцип и аз сам против учене в събота ,но държа да отбелейе че в доста други страни учениците учат по принцип и в събота не само при изванредни полжения
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    няма да ни режат ваканциите, нито ще учим в събота и неделя пък ако питате мене ще ни анулират годината и през това време ще мога да си уча пиано китара и солфеж на спокойствие
    кеф на макс

Град
    Inside the temple
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    няма да ни режат ваканциите, нито ще учим в събота и неделя пък ако питате мене ще ни анулират годината и през това време ще мога да си уча пиано китара и солфеж на спокойствие
    кеф на макс
    Няма да анулират годината, защото знаеш ли какво ще стане ако анулират годината? Първо, че от ЕС ще има огромни санкции. Второ, че правителството няма да се задържи на мястото си. Някои хора изказват предположения за гражданска война. Хаос и размирици - няма да го позволят.

"Пропуснатият учебен материал ще бъде наваксан, като всяко едно училище само ще предлага вариантите за това. Няма да се налагат твърде крайни мерки, като например да се съкращават ваканциите на учениците. Няма да се въвеждат и учебни занимания в събота, защото това е в нарушение на кодекса на труда за пет дневна работна седмица".

Това е вярно.

Абсурдное това, че ще накарат малките ученици да учат събота. Ако някой ще учи и събота, това ще бъдат точно тези от горен курс, защото, кажете ми, как ще натоварите едно малко дете от началното училище по такъв жесток начин?

Всяко училище, всеки учител сам за себе си ще преструктурира учебния материал.

Най-многото, което могат да направят, и което ще бъде в законните граници, е да удължат учебната година с половин месец.
    When I love, I love.

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    I az iskam da stachkuvam za mn neshta,ama koi da ma chue

Ako e vqrno tiq sa nenormalni.
    Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    aбе по телевизията говорат какво ли не.То не бяха съкращение на ваканции, след 12ти ако продължи стачката нулева година.... някви глупости.НИКЛОЙ не може да ме задължи да хода в събота на училище.Стачката не е заради мен и не би трябвало аз да носа последствията
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    няма да се учи нито в събота пък ваканциите ни също няма да ги пипат не си правете илюзии
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Повече от фен
    абе дано не е тъй!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Пффф дано не е вярно, че е бахти тъпотията...те стачкуват и накрая ние ще го ядем

Град
    ..във един измислен свят..
    Тия 15 дни неучение и анулиране са пълнаПРОСТОТИЯ .. Днес питах една даскалка има ли шанс от анулиране и тя ми каза: Ако 2/3 от материала не са преподадени,тогава годината се анулира.
    Дефакто ние сме пропуснали до сега АДСКИ малка част от материала предвиден за годината!

Град
    старчески дом
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    И аз мисля така.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    До колкото разбрах годината няма да се анулира,няма да ни взимат ваканциите и няма да учим в събота просто ще съкратят материала
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Ваканциите няма как да ги барнат - може с ден - два, но тва не е голяма загуба предвид, че учебната година още не е започнала реално.Пък за съботите абсурд - кой ще ходи и събота - половината страна е с ученици от провинцията...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Няма такова нещо

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    кеф на макс
    Няма да анулират годината, защото знаеш ли какво ще стане ако анулират годината? Първо, че от ЕС ще има огромни санкции. Второ, че правителството няма да се задържи на мястото си. Някои хора изказват предположения за гражданска война. Хаос и размирици - няма да го позволят.

Това е вярно.

Абсурдное това, че ще накарат малките ученици да учат събота. Ако някой ще учи и събота, това ще бъдат точно тези от горен курс, защото, кажете ми, как ще натоварите едно малко дете от началното училище по такъв жесток начин?

Всяко училище, всеки учител сам за себе си ще преструктурира учебния материал.

Най-многото, което могат да направят, и което ще бъде в законните граници, е да удължат учебната година с половин месец.
    ее стига не може ли човек да си помечтае ебаси :х

Хъм относно ваканцийте вече е ясно няма да ги съкратят то бибило тъпо пък и ако не се лъжа цели два закона им забраняват това права ще се разровя и ще ги постна тук.Нулева готина абсурд съмняваме правителството да го позволи май никой не схваща,че ако това стана родителите ще се вдигнат на бунт съмняваме да го позволят.Честно казано ходя на балет художествена гимнастика и цигулка и сега ми е по добре хем си ходя хим не бързам че имам да уча.Но повече ми се ходи на даскало имаме входни за правене и не ми се мисли.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Майка ми е казала: "Ако почнат да ви съкращават от ваканцийте и ви карат да учите и събота аз НЯМА да те пускам на даскало!Това е моят начин да изразя недоволството си!" Тай че Кумчо Вълчев си завре изпуснатия материял там дет слънце не огрява и да се шиба у гъза от тука до Китай!

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    ne ne ne,az nqma da riskuvam
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си