- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще учим и в събота..
Преди малко научих че пропуснатия учебен материал ще се наваксва като учим и в събота до края на април месец.И ко само неделите ще се почива егати![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
Нз дали е вярно,но трябва да търпим.От учене не се умира.![]()
Не мисля, че ще се наложи...
Кумчо Вълчев пак се е изцепил
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=61173
надявам се това да е истина..."Пропуснатият учебен материал ще бъде наваксан, като всяко едно училище само ще предлага вариантите за това. Няма да се налагат твърде крайни мерки, като например да се съкращават ваканциите на учениците. Няма да се въвеждат и учебни занимания в събота, защото това е в нарушение на кодекса на труда за пет дневна работна седмица".
qqq stiga be nie kvo sme vinovni 4e daskalite sta4kuvat vakanciite 6te namalqvat,sabota 6e u4im kvo e tva![]()
ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
!!!
по принцип и аз сам против учене в събота ,но държа да отбелейе че в доста други страни учениците учат по принцип и в събота не само при изванредни полжения![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
няма да ни режат ваканциите, нито ще учим в събота и неделяпък ако питате мене ще ни анулират годината и през това време ще мога да си уча пиано китара и солфеж на спокойствие
кеф на макс![]()
Няма да анулират годината, защото знаеш ли какво ще стане ако анулират годината? Първо, че от ЕС ще има огромни санкции. Второ, че правителството няма да се задържи на мястото си. Някои хора изказват предположения за гражданска война. Хаос и размирици - няма да го позволят.Първоначално написано от oTPoBHa
"Пропуснатият учебен материал ще бъде наваксан, като всяко едно училище само ще предлага вариантите за това. Няма да се налагат твърде крайни мерки, като например да се съкращават ваканциите на учениците. Няма да се въвеждат и учебни занимания в събота, защото това е в нарушение на кодекса на труда за пет дневна работна седмица".
Това е вярно.
Абсурдное това, че ще накарат малките ученици да учат събота. Ако някой ще учи и събота, това ще бъдат точно тези от горен курс, защото, кажете ми, как ще натоварите едно малко дете от началното училище по такъв жесток начин?
Всяко училище, всеки учител сам за себе си ще преструктурира учебния материал.
Най-многото, което могат да направят, и което ще бъде в законните граници, е да удължат учебната година с половин месец.
When I love, I love.
I az iskam da stachkuvam za mn neshta,ama koi da ma chue![]()
Ako e vqrno tiq sa nenormalni.![]()
Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117
aбе по телевизията говорат какво ли не.То не бяха съкращение на ваканции, след 12ти ако продължи стачката нулева година.... някви глупости.НИКЛОЙ не може да ме задължи да хода в събота на училище.Стачката не е заради мен и не би трябвало аз да носа последствията
няма да се учи нито в събота пък ваканциите ни също няма да ги пипат не си правете илюзии
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
абе дано не е тъй!
Пффф дано не е вярно, че е бахти тъпотията...те стачкуват и накрая ние ще го ядем![]()
![]()
Тия 15 дни неучение и анулиране са пълнаПРОСТОТИЯ .. Днес питах една даскалка има ли шанс от анулиране и тя ми каза: Ако 2/3 от материала не са преподадени,тогава годината се анулира.
Дефакто ние сме пропуснали до сега АДСКИ малка част от материала предвиден за годината!![]()
И аз мисля така.Първоначално написано от sasha_90
![]()
До колкото разбрах годината няма да се анулира,няма да ни взимат ваканциите и няма да учим в събота просто ще съкратят материала![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ваканциите няма как да ги барнат - може с ден - два, но тва не е голяма загуба предвид, че учебната година още не е започнала реално.Пък за съботите абсурд - кой ще ходи и събота - половината страна е с ученици от провинцията...
Не за вражда, за обич съм създадена!
ее стига не може ли човек да си помечтае ебаси :хПървоначално написано от My_Dear
Хъм относно ваканцийте вече е ясно няма да ги съкратят то бибило тъпо пък и ако не се лъжа цели два закона им забраняват това права ще се разровя и ще ги постна тук.Нулева готина абсурд съмняваме правителството да го позволи май никой не схваща,че ако това стана родителите ще се вдигнат на бунт съмняваме да го позволят.Честно казано ходя на балет художествена гимнастика и цигулка и сега ми е по добре хем си ходя хим не бързам че имам да уча.Но повече ми се ходи на даскало имаме входни за правене и не ми се мисли.
Майка ми е казала: "Ако почнат да ви съкращават от ваканцийте и ви карат да учите и събота аз НЯМА да те пускам на даскало!Това е моят начин да изразя недоволството си!" Тай че Кумчо Вълчев си завре изпуснатия материял там дет слънце не огрява и да се шиба у гъза от тука до Китай!
ne ne ne,az nqma da riskuvamПървоначално написано от sasha_90
![]()
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/