- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Главичка
Здравейте
Извинявам се ако има друга такава тема но не намерих със търсачката
та сега въпроса ми е
Имам някакви бъбунки или нещо такова по главичката , грапава е и много се притеснявам много ми е неудобно че пиша темата но просто
Не са пъпки или поне са много малки и днес когато ги зябялязах погледнах няколко снимки и видях че на хората са им гладки и искам да ви питам дали просто аз съм така дали може да се оправи или е нормално
Извинявам се ако съм ви загубил времето.
Mомче,ние тук не сме лекари. Отиди на специалист,за да бъдеш сигурен. Може би не е нещо опасно и все пак може пък да има нужда от лечение. Така че посети някой доктор. Не се притеснявай,те са виждали какво ли не! Успех,дано ти няма нищо!
Аз се къпя всеки ден така че неможе да е апак така е от както се помня от доста време
Качи снимка да видим, така ще определим по-точно за какво става дума..Иди на лекар бе, човек
![]()
Тук всеки може да ти измисли лечение, но все пак ?!![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
нито болят нито сърбят просто главичката не лъщи а се едно нацепена леко и има малки издутнки цвета си е нормален
Мисля, че тези "пъпчици" се наблюдават при малко хора и увеличават възбудата при сношение. В най-долната част на главичката, обвили я като пръстен, нали?
СНИМКА ! СНИМКА ! СНИМКА !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
Горе няма под цепката са всички да горе доло по края са
Мм под цепката... да не са някакви гъбички?Първоначално написано от Solariuz
А долу в основата и аз имам, винаги съм ги имал.![]()
не въре в кънала
главичката просто е грапавичка леко и има издутинки това е нито ме сърби нито нищо
Кожата под Главичката си е гладка и лъщива ако хвана гъбички би трябало да са и по нея нали
все пак тя седи по голямо време затворена
Аааа сега загрях. Не знам. Изчакай още 1-2 дена, някой по-компетентен може да напише нещо и ако това те притеснява, посъветвай се с лекар.![]()
Нямам никакви проблеми така е от както се помня или поне от както обръщам внимание на там нито ме сърби нито нищо
Бе не съм лекар ама мисля че знам решението на проблема ти.... Отиваш на църква , удряш му една молитва [-o< слагаш го под ножа , [Клъц] , и си решаваш проблемите ..
бързо , лесно , безотказно и "почти" безболезнено
![]()
† \Somebody Needs You Tonight/ †
Kfo si pil be ? xa xa xa![]()
Po temata: Nema sa plashish be.. tova e normalno.. po4ti kakto pri tezi na koito im sa krivi.. i drugi osobennosti...
a бе пич спокойно и аз имам сащтото нещто... не се притеснявай![]()
Снимай го и пусни снимка да го видим..ще ти кажем дали ти има нещо....![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Пич възможно е да имаш малки тумори по уя така че отиди на лекар![]()
Мълчи уа критйен !!!
Абе вие сте много тъпи бе! Тея пък курви снимки искат! Ей не са се нагледали начи! Ами човека може да е обрязан и главичката да му е загрубяла кво толкоз! Айде сичките сеедно сте програмирани някой като има проблем ведна "Върви на лекар" Ами...
Mi shtom e taka ot 'kakto se pomni6' i ne ti prai problem ,ne se pritesnqvai![]()