- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Менструално болки :(:(
Днес ми доиде и мн ме боли кореманаправо не издържам пих аолин но ефект няма
;( препоръчайте ми нещо плс разчитам на вас
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
amii nqa smisyl da sa typ4i6 s lekarstwa.6e te poboli malky pa 6a spre.ne e bolka za umirane
Щом от аулина няма ефект нищо друго няма да ти помогне да не те боли!Аулина е най-силното болкоуспокояващо!
Електрическа възглавница! Ако нямате, една бутилка с гореща вода.![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Пробваи с течния аналгин винаги помага!!!
аз напоследък също имам такъв проблем.Супер жестоки болки в корема даже повръщах 2 пъти за една нощ и ходих 3 пъти до тоалетната нищо не ми помогнабеше ужасно аз по принцип разчитам на спазмалгол ма не помогна както и нищо друго
да и освен това засилва кръвотеченнието,в тежки случай може да предизвика и кръвоизливПървоначално написано от AnGeL/DeViL
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
ne ne pii analgin zashtoto mnogo silno shte ti pote4e
Щом с Аулин не минава не знам... може би няколко часа след Аулина да опиташ Спасмалгон, или Нурофен. Но то ако изкараш няколко часа така, най-вероятно ще си минат болките, и по-добре не се трови и с друго.
Abe to si e normalno da ta boli.. nishtu ti nqma spoks.Kakto kazaha v nqkoi ot mneniqta butilka s voda na korema i tei.Ili--> 1.Raztrivai leko korema si s ryka,dokato se zatopli 2.Otpusni se za izvestno vreme v goreshta vana 3.Zatopli korema si s butilka goreshta voda 4.Pravi leki uprajneniq
На мен ми помага "но шпа" хапче или ампула.Опитай![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
na men mi pomaga "nurofen"probvai
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Но шпа или нурофен. Тези хапчета използвам аз и съм доволна. Аз имам дисменорея и супер много ме боли ако не взимам лекарства. А също можеш да опиташ да си сложиш нещо топло на корема,но трябва да знаеш,че вероятно ще се засили интензивността на менструацията.