.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!

Кънки на лед в София

Искам да ви питам кде могат да се карат кънки на лед в София и то в следващите дни... Засега съм ориентирана към СК СЛАВИЯ, но се чудя дали работи и през седмицата... Ако някой знае да ми каже плс, или да ми препоръча друго място...
    А тази година ще има ли пързалка пред Народния театър и при НДК????????????

да, работи през седмицата, ама не всички дни... потърси в гугъл за сайта на славия, там пише за пързалките пред народния и ндк никой нищо не казва, ама на орлов мост езерото (ариана май се казваше ) ще го правят на открита ледена пързалка (до колкото знам)

СТАДИОН "СЛАВИЯ"
    сряда:
    18:30 - 20:00 ч.
    петък:
    18:30 - 20:00 ч.

събота и неделя:
    11:30 - 13:00 ч.
    17:00 - 18:30 ч.

иначе на зимния дворец има всеки ден..ама ти препоръчвам Славия..бтв в Събота и аз съм тамм
    Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    за Славия ти казаха

а за Зимния,всеки ден има пързалки

от пон до петък от 16:45 и 19:15 ч
    съб и нед 11:00 ч., 17:00 ч. и 19:30 ч

препоръчвам Зимния,особено ако си начинаеща,има много по малко хора и пързалката е по голяма

ще има и открити пързалки пред Народния,Ариана и НДК, само за НДК се знае че ще я отворят някаде на 20 ноември тва е

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Мерси много на всички ви =D>
    Аз иначе търсих в гуугъл, но ми се появяваха некви неща от 2004 година.

Пак мерси \/

kunki.org може да видиш,ако още нещо те интересува айде успех на пързалката :P
    Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...

Нямаше ли някъде околко НДК? Ходиш през едни борчета и там някъде имаше за каране на кънти.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си