- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем!
На 15 години съм и ми е само 14 см.![]()
![]()
И свълшвам бързо за 5-10 мин умерено темпо с ръка! плс помогнете
![]()
нема кво да ти помага, всичко си ти е наред![]()
Нормален сиИма още да растеш и да тренираш ръчно
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ми незнам според мене 14 см са малко за тези години![]()
ти кфо искаш да ти е 22норамелн си си пич... не бързай толкова много.. за всичко има време
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
А според мен се комплексираш.
Повярвай ми, дори и с тия 14см можеш да подлудиш едно момиче (от опит ти го казвам). А при теб даже има още да расте.
When I love, I love.
е ама с един 18 см ще са по-големи усещанията ви...![]()
Ми да ти кажа, като обичаш човека, обичаш личността, а не сантиметрите му
Освен това аз директно бих изшъткала някой с 18см. Нямам си понятие къде ще ги побера.
И все още съм на становището, че на един мъж му трябват 15. Ако са повече, някои от позите стават невъзможни, защото проникването е твърде дълбоко и би причинило болка.
When I love, I love.
off,pak kompleksari
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Комплексаааар![]()
![]()
![]()
Spoko we pichNqkoi i tolkova nqqt ,a sa po-golemi...ti si si napylno normalen...
A za izdryjlivosta - i tova 6te doide s vremeto![]()
С какво да ти помогнем по-точно![]()
да го разтегнем да стане по-голям или да кажем на спермата ти да не излиза толко бързо
![]()
Няма ти нищо,мисля че е добре за твоята възраст,ама какво ли разбирам аз![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ааа моя е 20 а съм на 10....
Ае стига се спича принципно ти тряаха някъде 12 за да можеш да предадеш сперматозоидите..
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Оф незнам защо 99% от момчетата си мислите,че ние жените сме бездънни ями-вагината е дълга 8-12см.И не е важда дължината,а работата която вършиш.А и 14см не са малко за възрастта ти-та ти си в пубертета и се развиваш-до 20годишен все ще ти расте...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lele lele v4era6tno lape tragnalo da mi se pretesnqva za penisa si i za negovoto svar6vane!
![]()
![]()
ole boje moi puk i si pravi uprajneniq s Desi I Lili
![]()
![]()
VIJ KAKVO MLADI MOMKO TI O6TE NEZNAE6 piKAELI TI SE EBELI TI SE!
Za tui ostavi tez problemi .ta savsem estestveni sa ta ti si na 15 g. ti te purva vliza6 v poberteta i 6te se razviva6 , a mujat se razviva napulno sled poberteta ili po to4no do kam 20g. vazrast toi se oformq
4ATKA6 LI????? \/
spokooooooooooo
В любовта е като на война: лесно започва, трудно свършва, невъзможно е да я забравиш!
оф амън от такива теми...пи4 колкото ти е толкова.се пак си на 15 колко искаш да ти е 20 см?ми по4акай има още да се развиваш.......
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
те всички преди мен ти казахапочакай ще порастне
![]()
колкото до въпроса със самия рамер, мен пък си ме кефят по големичките.
be a good boy!!!