- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против!?
Моля всеки,който има НЯКАКВО мнение да пише тук със ЗА или ПРОТИВ малките момиченца в интервала от 12 до 16 години,които водят вече ОФИЦИАЛНО полов живот!
Много ми е интересно вашето мнение!
Благодаря за изслушването!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
ima xilqda temi ot tozi sort i da ti kaja macko i da gi sadem i da ne gi nqma smisal,nqma da promenim ni6to,za jalost
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Стига да не се натискат на мъжа ми и да не ме затормозяват с глупостите си, ми е все едно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз нямам намерение да променя нещо...интересно ми е колко от потребителите тук ще посочат "ЗА"!
Просто е забавно на тази възраст,бих казала СМЕШНО дори!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Против
Тва е тъпо да не се виждаш от земята и да са те е*али вече
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Mmm da ti kaja az sam na 15 voda si polov jivot ... ama se vijdam na 1.75 sm ot zemqta taka 4e tyka ne6to tvurdenieto ti ne vajiПървоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Ами и аз съм ПРОТИВ, ама тая тема няма да е от никаква полза, така че ми се струва доста безсмислена....![]()
![]()
Против.
На дали разбират защо го правят тия 12 годишните.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Аз пък съм на 14 и съм 176см. от земята и не съм толкова тъпа като теб,нищо че съм по-малка и по-висока!!!Първоначално написано от [!
И защо темата да е безсмислена...аз намирам много смисъл във това дали се ебеш на 13 или на 17...
И не съм я създала с цел да променя нещо...много искам да разбера колко човека ще кажат "ЗА"...кои ли ще бъдат тези еба**и??!
Всеки си има различно мнение .
Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117
Ot tyka koi e na taq vyzrast 4e sydite...? Si4ki ste bili taka v pubirteta ve... Sio\4ki ste mislili za sex i pove4eto ot vas sa go narpavili na taq vyzrast ni6to 4e otri4ate... kato izklu4im samoubiika sys gre6noto ime... Tq nit misli za takiva ne6ta nit za mom4eta nito ni6to(Nishto protiv prosto mnenie) Moga da vi kaja ;] 4e MOITA MAIKA mi kaza slednoto ne6to "Ne te vinq 4e pravi6 sex na tazi vyzrast zashtoto nqmam pravo i zashto az i bashta ti sme bili sashtite i mnogo golqma 4ast ot na6to pokolenie be6e takova, prosto te molq za mqrka" malko e ne umestno e da go kazva na mom4e
i zatva i sa smqh ,no mi go kaza...
Ae Edin Spec PozdraF zA NasTroEnie Bez UbidIBlue - Curtain Falls
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Не се засгам от думи,а от действия!
От теб видях само думи!!!
Не ме интересува какво мислят другите за мен,не ме интересува дали са съгласни с мен,нито дали пиша правилно ника си,защото това е само НИК,който си измислих и нямаш правото да ми правиш забележки за моя ник,защото аз имам една за твоя...Думите се пишат отделно,може би не си чувал за интервали...или долни черти...ноо аз не съм като тебда се заяждам с ника ти,не с теб!
Имала съм възможност да излизам да се запознавам с нови хора,с които да правя секс!Може би си имам мозък,който използвам и взимам решенията сама!
Моето решение е,че неискам да ставам курвичка на 14!
Имам намерение да го направя,но няма да е скоро и няма да е със някакъв срещнат,а ще е с човекм,когото уважавам и харесвам...защото на тази възраст...НЕМОЖЕМ ДА ЧУВСТВАМЕ ЛЮБОВ,а само ПРИВЛИЧАНЕ!
Първоначално написано от [!
На тъпа ли се правиш или си ? Знаеш ли какво значи нещо в преносен смисъл ?
Против съм естествено ... те правят секса машинално , като животни мислят си , че има чувства , а няма. Повечето пубертетчета искат да са големи и чрез секса го постигат това.
Ми аз бих казал против, но за вързастта 12-15 като смятам, че 15 и половина вече може да се смята за нормално за започване на сексуален живот.
Както казах...много хора ме нарекоха тъпа затова,че не мастурбирам и не правя секс...задръстена съм била...ХаХаХаХа...от едно е*ане или от едно мастурбиране НЕМА ДА СТАНЕТЕ ПО-УМНИ...но от ебането е възможно да станете малко по-износени!Първоначално написано от ArTanDra
Нямам намерение да се превръщам в нещо,което мразя!
Имам си граница и мярка...и ако на пикли,като някой,които постваха тук,не им изняся...не ме Е*Е КАКВО ВИ ИЗНЯСЯ ИЛИ НЕ!!!
samoubiikata tva 4e 6te go napravi6 s nqkoi koito obi4a6 ili ne6to takova ne ozna4ava 4e si kyrva kakto vav tvoq post napisah edno ne6to pro4eti go vnimatelno...i mda nz kvo interval mersi 4e me svetna
![]()
![]()
![]()
![]()
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
...както и мастурбирането не е нещо лошо или курвенско, а е нещо нормално и даже наложително да се появи по време на пубертета поне от любопитство.Първоначално написано от SomeOneNeedYou
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Може би си прав/а...на 15 и нещо можеш да го правиш стига да си достатъчно развит...в смисъл...сексуално и психически!Първоначално написано от Мо6no
От 15 нагоре е по нормално...ма от 12 до 15...просто главата ми не го побира...
Започват с половия живот от малки...колко ще държи първата им връзка...1м. 1година...2-най-много!
После намират друг...да речем,че вече са на 14...пак започват да се е*ат...и тази връзка продължава кратко...около 2-3 години...после отново...затова съм против...та те незнаят,че от оралната любов не се забременява и постват идиотско смешни теми![]()
![]()
Весело е че ги има да ни радват,но също така е лошо,че ги има защото някой им се подиграват,на други дават лош пример...просто от хора като тях БГ не става по-красива...просто...по-различна!
`Death`Whore`` abs(absolutno)... si prava....! Daje pri majete ot masturbirane po to4no ot habene na sperma... Se sazdava pove4e power i muskolite zazdravqvat... Tfa mi go kaza edin trenior
![]()
ПРОТИВ СЪМ!!! за тея на 16 окей,ама под 16 тцтцтцжалко е ама в днешно време малолетни ку*ки колко щеш
![]()
Значи едно момиче на 15, което е загубило девствеността си 2 дена преди да стане на 16 е курва? Ама ако го е направила след 16-тия си рожден ден е свястно момиче? Да ви имам критериите!Първоначално написано от ^dishdogz^
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.