.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Бременност

Здравейте!Малко ме е срам да ви питам ама имам малък проблем и ви моля за отговор защотот ще се побъркам Значи аз см на 15 и см девствена обаче приятелят ми го търкаше без презерватив и искам да ви питам ако е капнала сперма дали имйа някфа възможност да см бременна? Може да ви се стори тъпо но искам да ми отговорите моля ви!Само го е търкал не го е вкарвал и не е свършвал върху генитралите ми !Но ако е апнало да питам?

Град
    Burgas
    Няма за какво да се притесняваш! 100% ти гарантирам. Биологично е невъзможно, щом няма проникване, а и си девствена Споко!
    Sometimes Gravity Really Gets Me Down

Мерси мерси много Благодаря че сте толкова отзивчивии :P :P :P

Град
    Burgas
    Няма проблем. Радвам се, че се чувстваш по-спокойна сега. Аз като бях на твоите години нямаше кого да питам за такива неща

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от p1xi3
    Няма за какво да се притесняваш! 100% ти гарантирам. Биологично е невъзможно, щом няма проникване, а и си девствена Споко!
    Какво като девствена? Шансът да забременееш така е нищожен, бъди спокойна! Не мисля, че има защо да се притесняваш!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

шанса е 0 спокойна бъди
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

еми нз!другите да кажат?

Повече от фен
    Град
    sofia
    Значи ако си девствена не можеш да забременееш ако имаш сперма по гениталиите?

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Шансът да забременееш така е нищожен!
    Нищожен?..Хехехехеееее.Шанс-няма!..Невъзможно е!
    Situatin normal-All fucked up...

ne,nqma!!!
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Офф не мога да разбера как може хора дето не знаят елементарни неща да мисля да правят секс Накъде отиде този свят...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ti dori si devstvena ,a pita6 ima6 li bebe??Nqkoi hora go pravqt bez prezervativ i ne im puka ,a ti ... aide spoko mace

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Офф не мога да разбера как може хора дето не знаят елементарни неща да мисля да правят секс Накъде отиде този свят...
    Абе ти щом си не знаеш, че се забременява само по време на ову и си мислиш, че в предеякулационната течност няма спермазадоиди...има още доста какво да знаеш
    Situatin normal-All fucked up...

Цитирай Първоначално написано от Ico_
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Абе ти щом си не знаеш, че се забременява само по време на ову и си мислиш, че в предеякулационната течност няма спермазадоиди...има още доста какво да знаеш
    Хаха никога не съм твърдяла че в предеякулационната течност няма сперматозоиди...казах,че не е сперма Ама че си тъп...много ме дразниш.Освен тва както казах и по време на цикъл по някога може да се забременее ама ти неее не може...еми ок някой ден ако ти се случи на мацката такова нещо да видим дали пак ще ми спориш

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Ае не фанахте ли...темата е ебавка
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Какво като девствена? Шансът да забременееш така е нищожен, бъди спокойна! Не мисля, че има защо да се притесняваш!
    Kogato e devstvena, cipata ne e razkusana, koeto ne pozvoljava dostigane do jaicekletkata, sled kato ne sa pravili sex, a samo sa se "turkali".

Не си бременна

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Няма повод за притеснение няма как да е попаднала сперва в теб и ад си забременяла.

На 15 години и не си се интересувала за секса,а имаш приятел който ти го търка???
    Няма да отговарям тука.

според мене е трудно да забременееш от 1 път дори и да не си девствена а 6том не е свършил в/у тебе дори и да е само капнало не смятам 4е е проблем

според мене е трудно да забременееш от 1 път дори и да не си девствена а 6том не е свършил в/у тебе дори и да е само капнало не смятам 4е е проблем

Присъединявам се към мнението ти!Напълно те подкрепям!
    Споко,муцкаНе си бременна!!
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Re: Бременност

Цитирай Първоначално написано от milata9202
    Здравейте!Малко ме е срам да ви питам ама имам малък проблем и ви моля за отговор защотот ще се побъркам Значи аз см на 15 и см девствена обаче приятелят ми го търкаше без презерватив и искам да ви питам ако е капнала сперма дали имйа някфа възможност да см бременна? Може да ви се стори тъпо но искам да ми отговорите моля ви!Само го е търкал не го е вкарвал и не е свършвал върху генитралите ми !Но ако е апнало да питам?
    Много кофти, скъпа, съчувствам ти.Дано да са близнаци.
    Мисля, че има един лек.Сега ще ти кажа точната рецепта.Взимаш едно котле ала `42-ра, по възможност от тогава да не е виждало вода.Пускаш пералнята на майка ти и като почне да върти, слагаш котлето под пералнята и отваряш вратичката.Водицата ще се излее сама.После отиваш на полето, по-възможност да е естествено торено от минимум 60 стада, черни овци и друг едър рогат добитък.Набираш 3 корена люцерна и един минзухар.Пускаш ТВ-то и гледаш рекламата `Ако искаш той да те обича и в любов да ти се врича, свежо стръкче от роса сложи във своята коса`.Това с нищо няма да ти помогне, ама пълни поста.Изчистваш натуралните екскременти от люцерната и оставяш само корена, който слагаш в котлето.Минзухара се слага за цвят - настърган на едро стъргало за зелева салата.Може и в комбайн-робот.Купуваш си рециново масло, пиеш на екс.остатъчните материали в селдствие на пиенето на рециновото масло, трябва да намерят мястото си в котлето.Взимаш кухненската бъркалка на майка ти и забъркваш докато стане еднородна смес(бая щес и поиграеш с бъркането).После викаш самата нея - майка ти и кавзаш дас и сръбне малко от чудотворната смес.Ако ти се изсмее в очите - кажи и `Мамо, това далеч не е най-смешното, има нещо много по-смешно и трагикомично` и и покажи темата дето си пуснала.

Град
    София

Re: Бременност

Цитирай Първоначално написано от -/-
    Много кофти, скъпа, съчувствам ти.Дано да са близнаци.
    Мисля, че има един лек.Сега ще ти кажа точната рецепта.Взимаш едно котле ала `42-ра, по възможност от тогава да не е виждало вода.Пускаш пералнята на майка ти и като почне да върти, слагаш котлето под пералнята и отваряш вратичката.Водицата ще се излее сама.После отиваш на полето, по-възможност да е естествено торено от минимум 60 стада, черни овци и друг едър рогат добитък.Набираш 3 корена люцерна и един минзухар.Пускаш ТВ-то и гледаш рекламата `Ако искаш той да те обича и в любов да ти се врича, свежо стръкче от роса сложи във своята коса`.Това с нищо няма да ти помогне, ама пълни поста.Изчистваш натуралните екскременти от люцерната и оставяш само корена, който слагаш в котлето.Минзухара се слага за цвят - настърган на едро стъргало за зелева салата.Може и в комбайн-робот.Купуваш си рециново масло, пиеш на екс.остатъчните материали в селдствие на пиенето на рециновото масло, трябва да намерят мястото си в котлето.Взимаш кухненската бъркалка на майка ти и забъркваш докато стане еднородна смес(бая щес и поиграеш с бъркането).После викаш самата нея - майка ти и кавзаш дас и сръбне малко от чудотворната смес.Ако ти се изсмее в очите - кажи и `Мамо, това далеч не е най-смешното, има нещо много по-смешно и трагикомично` и и покажи темата дето си пуснала.

хахахахахахахаххахаха ,тва е малко грубо,ама поне ни разсмя

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от milata9202
    Мерси мерси много Благодаря че сте толкова отзивчивии :P :P :P
    Темата се заключва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си