.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!

Вижда се края...

Хора, ако сте гледали новините, сте забелязали, че има подобрение на нещата. Моята прогноза е, че макс до края на седмицата ще продължи стачката и толкос... Вие радвате ли се????????

А за който не е гледал да кажа: Според синдикатите позициите са се сближили, даже доколкото чух танцували хоро на митинга... Мисля, че ще има 20 процента от първи октомври, а за после вече не знам....

Кажете и вие какво знаете

Град
    София
    ми не се радвам ,ама не съм много сиг ,че ще е до края на седмицата при положение ,че не йм предлагат нищо и половина

Обаче прочете ли,че учителите искат 689 лева чиста заплата до юли 2008?!!Явно няма да стане,затова стачката ще продължи според мен до края на месеца.

Според мен ,до края на седмицата ще се разберат!!!
    Почва ми се училище вече

mene mi e malko ma4no za u4ili6te

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FRIEND_1
    Почва ми се училище вече
    Пепел ти на устата.
    Нали казаха, че няма да отстъпят... Незнам според мен не ми се вярва да се разберат щото тез и и половината даже не им предлагат Абе хубаво ще е ако прдължи стачката
    РУТИ ДОВАРО!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Плякам Майки
    Цитирай Първоначално написано от FRIEND_1
    Почва ми се училище вече
    Пепел ти на устата.
    Нали казаха, че няма да отстъпят... Незнам според мен не ми се вярва да се разберат щото тез и и половината даже не им предлагат Абе хубаво ще е ако прдължи стачката
    После ще ви излезне през носа
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    mojta klasna kaz a 4e moje bi ot ponedelnik sme na daskalo.4uh 4e im predlagali 75% i maj 6te li da priemat ama nz....

Чух по новините, че имало сближаване на позициите и синдикатите не изключвали възможността до края на седмицата да се споразумеят ! \/

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    аз съм недоволна щото си свикнах без даскало,и макар че знам че трябва да ходя на даскало,ме мързи адски мн,особено като знам че или ще останем без ваканции или ще ни натрупат с по 3-4 урока на час
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Вчера в късните по Нова казаха, че предложили три пъти по 20 процента, и така се събирали над 80... Обаче това било само предложение...
    Предполагам, че тоя каза над 80, защото след първото увеличение, ще се смятат новите пари с още 20 %.

Мега фен
    Град
    София
    Днес от 10 часа има преговори отново. Много ми е интересно от къде пък го знаете това за "до кра на месеца". То синдикатите не знаят кога ще свърши всичко това, пък някакви тийнчета . А дано ви се струпат много уроци на главата, мързели такива!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се радвам,защото нищо не се знае.Когато почна училище ще се радвам.

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jack_Sparrow
    Обаче прочете ли,че учителите искат 689 лева чиста заплата до юли 2008?!!Явно няма да стане,затова стачката ще продължи според мен до края на месеца.
    Еми да, те казаха по новините, че искат 689лв. иии се обмисляха варианти как да им ги разпределят...Според мен стачката няма да продължи по-дълго от края на седмицата ии от понеделник сме си на даскало, ама не знам...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от Jack_Sparrow

Супер фен
    Град
    Bourgas
    офф айде че вече взе да ми омръзва искам на даскало да гледам някои позабравени вече физиономии
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Аре тъпата стачка да свършва, че нещо взе да ме изнервя.Ква полза от нея - и без друго тая година си завършвам - чакат ме държавни изпити, кандидатстване - изядоха половината материал и ся няма как да се навакса дори и ваканциите да вземат.Мързяло ги да ходят - и мен ме мързи да си отворя очите рано, за да ходя на даскало и да гледам физиономиите на сърдити даскали ама друг вариант няма.То и без друго сме достатъчно деградирало племе - малко акъл няма ни е в излишък колкото и да не ви се ще да го признаете...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Супер фен
    Град
    в килера
    Току що прочетох че са се споразумели за 680 лева
    пишеше го в дир.бг

Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    да края на месеца ще е
    и аз попитах и така ми казаха-до края на месеца , а след това предизборно-малко увеличение ! enjoy people !!!!

Emi nz ama kazaha 4e u4itelite ve4e iskali 790 lv ..tai 4e dano da e po dalga vakanciqta== [-o<

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Аз си свикнах без даскало пък!И хич не ми се почва!Изградих си супер режим и всеки ден без даскалото си ми е супер кеф!Нито ми е скучно нито нищо!Голям съм мързел а и нащо даскало го мразя особенно мното! Да си продължават стачките-не ме интересува-нито даскалото ми липсва нито занимания ми липсват има кво да си правя а и нито съм 7 нито 12 клас така че-FUCK OFF! I DON'T WANNA GO TO SCHOOL! \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си