.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

околоочния контур

проблема ми е следния:сутрин,когато стана винаги имам огромни сенки под очите и някакъв супер измъчен вид...въпроса ми е,дали с "устоичив гел за около очния контур"(олифрайм) това може да се промени?

Може би. Не знам, не съм го ползвала, но има специални коректори специално за тази област и са много ефетивни.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Цитирай Първоначално написано от Seniorita
    Може би. Не знам, не съм го ползвала, но има специални коректори специално за тази област и са много ефетивни.
    каква е цената им горе-долу?

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Не действа особенно много...аз го имам....пък и 12 лева за котиика с големина 4 на 3 сантиметра,просто не си струва!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Мацай пудра и тва е. Друг "лек" не съм намерила

Град
    v oblacite
    Кремчето за което питаш не съм го ползвала, но съм ползвала доста други за околоочен контур и специално против тъмните кръгове и да ти кажа при мен резултат няма Единственото спасение за мен е фон дьо тена

Тия тъмни кръгове ако са ви от недоспиване,просто се наспете.Ако не са от това може да се пробва с нещо студено върху очите,като лъжица.Кожата само се разваля от ранното третиране на кожата с такива кремове.

В последно време не мога да се наспя както трябва и всяка сутрин очите ми са подути.Това ще ми помогне ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си