- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- отива ли Ми?
www.flirt4e.com/sladki64et0 ... 6те ми отива ли емо при4еска? не6то такова... http://images18.snimka.bg/003283944.jpg плс бъдете 4есни!![]()
или такова? http://mucunki.com/img/pics/450/343881189179134.jpg или http://mucunki.com/img/pics/450/343051189116421.jpg
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
po-golqma snimka nqma6 li?taka nemoga da precenq
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
mne nqmamПървоначално написано от VerryBerry
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
mi v takav slu4ai bih te posavetvala da popita6 frizior,toi nai dobre 6te ti kaje,6toto pri4eskata promenq izrajenbieto na liceto..i ne na vsi4ki edna pri4eska im stoi ednakvo dobre![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ae hora pomagaite deee iskam da si pravq takava pri4eska... ae PlS... kajeteee otiva li mI?
Ами ето сега един честен отговор: Като се загледаш в лицата на момичетата от снимките с прическите, които ти си харесала, ще забалажеш, че техните лица са по-тесни и със съвсем леко заострена брадичка, а поне от твоите снимки мога да кажа, че лицето ти е по-закръглено и не мисля, че ще ти подхожда такава прическа + това и не смятам, че ти подхожда на стила... не приличаш на имо според мен, но все пак ти си решаваш.![]()
Ми те и 3те прически са на доста по дълги коси от твоята и ако се подстрижеш така ефекта няма да е същия. Но пък, ако ти отива бритонче би трябвало и такава прическа да ти стои добре. Като отидеш да се подстригваш се консултирай с фризьора, професионалистите ще ти кажат как ще стои подобна прическа на твоята коса.![]()
Spored men nqma da ti otiva..
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
На чалга фенките не им отиват такива прически.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
![]()
Ae според мен ще ти отива, пробвай =)
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Лицето ти е по-обло=> колкото повече коса около него,толкова по-добре.По мое мнение първата прическа би ти отивала,но те съветвам да не се постригваш по този начин.Буташ се в стил,в който не ти е мястото![]()
\Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
/
Бате ,по-добре недей оу оу...ате по-добре недей.....![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
mi vij sega,spored men trqbva da riskuva6..i az imah tvoq probelm i se 4udeh dali 6e mi otiva breton inakraq riskuvah ii sa se haresvam mn pove4e..pitai friziorati i go pomoli prosto da e malko po-dulug breton ii ako ne te kefi 6e go oburne6 i toi 6e sedi prosto kato na po-kusi etaji![]()
porednata 4algarka prave6ta se na emo hhhhhhhhhh ama ste prosti![]()
хора мерси за 4естните мнения,а тези които смятат 4е то4но тия 3-4 при4ески които съм ка4ила няма да мми отиват нека ка4ат някой друг вариянт за емо който би могъл да ми отива (ако смятате 4е изоб6то някой може да ми отива де) и мерси предварително \/
няма да ти отива НИКАКВА емо прическа.Първоначално написано от monityY
защото НЕ СИ емо.сешсе?
алелуя.
+1Първоначално написано от i'm so excited!
Аз това вече го споменах - не ти подхожда нито на сила музика, нито на стила на обличане.
monityY, ти така и така си си тъпо чалгарче, ако вкараш тая прическа ще си истинска фешън маймуна =D>
Jebem te u usta, jebem te u oko
Ми според мене няма да ти отиват тези. Като ги гледаш на тея момичета им седят мн яко ама на тебе може би ако си направиш бритон. Ама трябва и яко обем, а маи коста ти не е толко гъста нз посъветваи се с фризи![]()