- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъп въпрос - как да си намеря гадже?
Hm mai sum malko star za toia forum(na 19)...amaaa kvo ot tva.
Znachi temata koiato iskam da zadam trudno shte se pomesti v niakolko reda...a ne iskam da suzdavam dulgi temi koito nikoi ne chete.
Zatva, obshto vzeto:
Na 19 sum a niamam nikakuv uspeh s momi4etata...i predi da "izpluva" v suznanieto vi obraz na niakoi zaklet zubur, triabva da pod4ertaia che vuobshte ne se imam za niakoi zadrusteniak...hodia na fitnes, imam si pari , kazvat mi chesto che izglejdam mn dobre i t.n., ne iskam da zvu4i se edno se fukam...noooo prosto durja da poiasnia.
Tva e zasa, thanks![]()
пробвал ли си да идеш в някоя дискотека? там купуваш 1 голяма водка на едно момиче и докат се усетиш тя е пияна и вече се натискате и си с гадже![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
6E SI NAMERI6 KOGATO NAI MALKO U4AKVA6.PROSTO TVA NE TRQBVA DA TI STAVA FIKS IDEQ.I TVA 4E DRUGITE IMAT PRIQTELKI VUOB6TE NE TRQBVA DA TE PRITESNQVA![]()
![]()
ми просто спри да си търсиш постояно и се радваи на живота си и когато най малко очакваш от някаде ще те тресне любовта и ще знаеш кво да правиш![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Ami kat spre6 da t1rsi6 tq sama 6et doide![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
не мисля 4е ние трябва да ти кажем как да си намериш приятелка...просто спри да търсиш и ще се появи.успех
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
В нет-а има много необвързани момичета, ходи по дискотеки, барове и т.н.
значи има сайтове за запознанства,има дискотеки(макар `е там можеш да намериш забивка за 1 вечер,с повечето случаи)приятели нямаш ли?някой от някъде да те запознае с някоя позната.. не си срамежлив нали?еми тогава гледай какво правят другите и как си намират гаджета,ще си намериш и ти.. не е толкова трудно!!!само се иска малко воля![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Tъп отговор използваи GoogleПървоначално написано от Ferucio
![]()
![]()
![]()
ako postoqnno misli6 za tfa nqa stani..kakty kazaha ve4e spri da tyrsi6 i kogat nai-malky o4akfa6 6e si nameri6!Uspeh
Виж ми подписа![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
В дискотеките две трети са курви,но все пак можеш да пробваш.Добра идея е някой да те запознае![]()
Samo vodkata 6te ti pomogne...Naistina malko trea da se razmurda6...Ima6 pari?Begai na 6oping.Nakupuvai si sexy teen dre6ki i begai v purvata diskoteka...V nai-lo6iq slu4ai 6te se zabavlqva6 s priqteli.V nai-dobriq-s nekoq macka.I vnimavai naistina kak se obli4a6.Granicata mejdu razmuknatoto i pederastiqta e tunka,no oceli6 li idealnata sreda ti garantiram 4e nqma da pita6 13 godi6nite kak da si hva6ta6 fr...
Uspeh!!!
Съвършена в своето несъвършенство...
Tarsi6 si gadje........ami vzemi mene ako iska6![]()
Въпросът наистина е малко тъп... Но пък... тези неща не се търсят,те се намират.. Ще ти дойде и на тебе времето.. И ти ще си намериш гадже ама.. за к'фо ти е? То не е хубаво..само ядове хахаАма идеята с дискотеката и водката наистина е добра!
Първоначално написано от freedom
+1
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Точната мадама ще се появи когато най-малко я очакваш![]()
Ми 'гадже' за мен означава човек ,който обичаш и тн.,а не някой с който си само за да не си на сухо...
Ако искаш такъв човек до себе си-то ще разбереш като го откриеш.Има времеАко искаш да имаш някой до себе си,защото така си решил преди малко,или защото си на 19 и ти се вижда странно да си сам-има си и момичета за всичко,какво: )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Офффффффффф стига с тея смотани теми...Нас ко ма бърка че не моиш си намериш гадже.. Туи си е твои проблем а не наш.Ако седиш у вас и пускаш тъпи теми никога няма си намериш приятелка
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
емм чакай неволята пичще ти дойде и на тебе
[/i]
http://bgforestfree.act4trees.com/ хмм... ? как може да се раждат същества които да понасят така нареченото изтребително устройство чалгата???
ако нещо и там имаш проблеми прегледай "Забивки в дискотеки" там има помощни материали.Първоначално написано от mon4eto
доколкото тва с приятелката,sorry нема как да помогнеме...ванга беше една !