.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Всеки с вкуса си. И двете песни са невероятни - това, че едната е много по-известна, не я прави по-невъздействаща ми.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Така и така като се разписахме за Куийн, много ми е интересно да чуя как ще изкоментирате Бохемската рапсодия?

Не ми е харесвала никога. Харесвам по-тежките им неща.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Всеки с вкуса си. И двете песни са невероятни - това, че едната е много по-известна, не я прави по-невъздействаща ми.
    Не говоря за това коя колко е известна, демек колко се е харесала на овцете, слушащи музика. Говоря за това какъв смисъл има в текста, както ти се изрази, колко "невероятен" е. Innuendo определено е песен с невероятен текст, за съжаление политиците им е през кура за Фреди Меркюри

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DeePurple
    Така и така като се разписахме за Куийн, много ми е интересно да чуя как ще изкоментирате Бохемската рапсодия?
    Уникална песен в много отношения. Като почнем от самата структура, минем през дължината на песента(независимо от шестте минути е получила сериозен радио-плей, продуцентите са ги молили да я съкратят някак доста..), добавим странния текст и завършим с влиянието върху музиката изобщо - определено най-важната и влиятелна песен на Queen в музикалната им история, на практика тя е първата песен, която ги издига в Култ не само в Англия, но и в целия свят.

Колкото до личното ми мнение - харесва ми, оценявам напълно всичко, което написах и по-горе, но има песни, които ми харесват повече, но това е основно заради някакви лични предпочитания и че свързвам песните с нещо друго.

А, да, разбира се и клипът който също е невероятен за времето си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си