- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво ми става :( Помощ!!
EIIeiIII temata ne e bezsmislena iamm si problemi se pak![]()
Не знаех че противоречието е неуважение...всъщност...май никой не го знае...и въобще не се хабя да те убеждавам в каквото и да било просто изразявам позиция...е да това че съм заядлив мие проблема...ама какво да се прави.
protivore4ieto ne e neuvajenie,ok. a da me nari4a6 tapa ovajenie li e? i da ti kaja mn se otklonihme ot temata.prosto naistina.... ''house'' TI E nai to4noto opredelenie.... sa6tiq si zaqdliv... kolkoto i da mi haresva film4eto. ama spri se malko![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Всъщност не си нито първата,която казва че съм Хаус...край на спора,но аз мога да направя нещо друго:
-Извинявай че те нарекох тъпа.Надявам се извинението ми да бъде прието.
End of story.
=D> =D> =D>
Първоначално написано от ™G-Baby™
и тфа е бъдещето на българия![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Хм...темата си е май актуална даже...ми за фа,че харесваш мацки...ъъ...един вид от личен опит ми е познато...но мисля,че това не е чак такъв проблем..Айде вече за дрогата не съм съгласна x] Е то ясно..яко кинти,без надзор от страна на ваще...ясно е защо си избрала тоя път...ама земи охлади страстите..за твоето добро си е...се пак..ти решаваш,ама сао теб си късае...Стана ми инт като каза,трябва да почна да хода на даскало нз си кво..хахах е опиитай...мое земе ти хареса хахах поне там има бая хора...мое да се сприятелиш с някои по-свястни иии да се промениш... x] късмет...![]()
...If youre leaving close the door.Im not expecting people anymore.Hear me grieving, Im lying on the floor.Whether Im drunk or dead I really aint too sure...
Хм...темата си е май актуална даже...ми за фа,че харесваш мацки...ъъ...един вид от личен опит ми е познато...но мисля,че това не е чак такъв проблем..Айде вече за дрогата не съм съгласна x] Е то ясно..яко кинти,без надзор от страна на ваще...ясно е защо си избрала тоя път...ама земи охлади страстите..за твоето добро си е...се пак..ти решаваш,ама сао теб си късае...Стана ми инт като каза,трябва да почна да хода на даскало нз си кво..хахах е опиитай...мое земе ти хареса хахах поне там има бая хора...мое да се сприятелиш с някои по-свястни иии да се промениш... x] късмет...![]()
...If youre leaving close the door.Im not expecting people anymore.Hear me grieving, Im lying on the floor.Whether Im drunk or dead I really aint too sure...
emi Nemislq 4e 6te se promenq tfa 4e sym bez nadzor taka e samo 4e az si se opravqm ne sym sqka ve4er nqkyde .. smisyl pribiram si se normalno i moje bi da har4a si parite za gluposti ama.. sly4va se a za daskaloto hodeh po edno vreme imam mn fr-ta tam ama prosto ne mi ostava6e predi vreme za daskalo.. togava bqh dosta po zle ot sega..Първоначално написано от punkid
![]()