- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Любим филм
Тук е пълно с теми за любимите ни песни, но няма нито една за филмите.
Споделете кой ви е любимият филм, с какво ви е впечатлил, за неговия сюжет и актьорска игра.
И обратното кой филм не ви е харесал и ви е подразнил?
Имам два любими филма.
Единият се казва "Едуард Ножиците".
В главните роли са Джони Деп и Уинона Райдър. Разказва се за едно изобретение(момче),което мисли и чувства,но вместо ръце има ножици. Това създава много опасности,когато по стечение на обстоятелствата се озовава в едно семейство...
Другият е по-нов.
Казва се "Чарли и шоколадовата фабрика"
Предполагам,че понеже е по-известен,няма нужда да давам инфо за него..
Издразних се много на филма The Marine (беше с един известен кечист).
Бях се приготвила да гледам екшън,а то се оказа пълна комедия..
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Snatch, Fear And Loathing In Las Vegas, South Park
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
Любими са ми-13 going on 30 и it's a boy girl thing.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
любимият ми филм е "Get over it"не е нов,но каквато и романтична комедия да гледам-такава втора няма.а и напоследък всички комедии си приличат,не се вади нищо ново и качествено.
та в мойто филмче "Преживей го" от по-известните участват Кирстен Дънст и Шейн Уест.разказва се как главния герой се опитва да спечели бившето си гадже по всякакви начини,като дори се записва да участва в училищната постановка по произведението на Шекспир-"Сън в лятна нощ".в крайна сметка гаджето му е готово да се върне при него,но той вече не е влюбен в нея.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
13 going on 30,The hot chick i The ring![]()
Завръщане в синята лагуна, може би... иначе има много др филми, които харесвам.![]()
Най-любими - Requiem for a dream, Leon, Pi.
Дразнещи - Хари Потър![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Май харесваш Джони ДепПървоначално написано от aP0kAlIpSiS
"Едуард ножиците" наистина е много добър филм
![]()
Иначе любим филм ми е "Смело сърце"... с Мел Гибсън/любимия ми актьор/![]()
За дразнещ филм сега се сещам за "Черната Коледа" или нещо такова. Страшно глупав и безинтересен филм!
What you give is what you get!
Един от най любимите ми е Аниматрицата и 13 призрака
Най-дразнещи са Страх.ком и Епичен филм и Блясък с марая кери.По отвратителни филми не знам дали ще видя![]()
Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117
Saw - 1,2,3
The number 23
V for Vendetta
The Crow
Lady Death
The Nightmare Before Christmas
Corpse Bride
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Rocky, Rambo ... въобще всички филми на Силвестър Сталоун.
Само да поясня че One Tree Hill е сериал а не филм.А Lion King е анимация но както и да е.Първоначално написано от yuyuto
А относно моя любим филм те са два или всичките им части и незнам кой ми е по любим.American Pie и Home Alone(и на двата филма харесвам всички части).Жестоки са много сладки и луди комейдии и бих ги гледала с удоволствие всеки ден не че не го правя.американски пай е супер тийн комедия и просто директно съм падала от смях а Сам вкъщи ами няма какво да се обяснявам един от най-великите филми в киното(поне за мен) страхотна семейна комедия и просто як смях.А най-дразнещ-Хари Потър и Карибски пирати.
И като е сериал или аминация да не е пиеса в Народния Театър? Затова се казва сериен ФИЛМ и анимационен ФИЛМ...dumb assПървоначално написано от caRamelO_cHicA
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
еми тогава се извинявам мислех че темата е само за игралните филми.Първоначално написано от The Torn Prince
Любимите ми филми са много.. така, ще изредя, тези, за които се сещам:
Leon, Butterfly effect( само първият), Pi, Requiem for a dream, Saw 1,2,3; American pie(от 1 до 3), Grind(2003), Fight club, Click, Running scared, Silent hill, Trainspotting. Общо взето са тея.
---
Сериали: Heroes, One tree hill, Prison break, Lost, Оrane County, Malcolm in the middle...тези са май.
А най- дразнещ е Grindhouse... егати тъпия филм.
"Мостовете на Медисън"
"Усещане за жена"
"Кръстникът"
"Смело сърце"
"Симон"
"Умирай трудно" (1 и 2)
"Гладиатор"
"Роки"
"Пианистът"
"Крал Артур"
"Невероятната съдба на Амели Пулен"
От сериалите:"Доктор Хаус"
...
А най-тъпите филми,който съм гледала са "Американски пай","Страшен филм" и "Епичен филм"![]()
Grind , Лоши Момчета , Патриотът , Смело Сърце , Кръсникът , Leon , Властелина на пръстените , Клик ( Click ) , Карибски пирати а бе и още многоооооооооооооооооооо
най-тъпия - Извора на живота лелел още ме е яд , че дадох 5 лв. , че ходих да го гледам
Сериали - House M.D. , Prison Break , Malcolm ...
we give it all.
падам си по сълзливите филми и харесвам A WOLK TO REMEMBER-ДАНО да не бъркам заглавиетои VRAG PRED PORTATA,oт мошеник нагоре,тримата амигос ,мръсни танци и тн.много са наистина![]()
A walk to remember найстина е невероятен филм влюбена съм в него разказва се за една любов...Първоначално написано от kartof4eska