.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

няма ли го и при тях

мм скасах с бившия си приятел но си останах ме фр можеби защото още го обичам , но не тва е проблема в случая.така се случи чв си бях опредалила ден в които да си седа вкащи да гледам филми и да си марзелувам но плановете ми се развалиха заради един от наи добрите приатели на бившия които мн искаше да излезе но така се случило 4е само аз сам била насреща (поне така представи нещата тои тогава).седяхме си в кафето и ве4е щяхме да си тргаваме когато ми каза да задржа запалката му защото щял да заминава на някаде за известен период от вереме(от сорта на 2-3 седмици) за да мога да се сещам за него като си паля.про момчетата не важи ли не с бив6ата на приятел.тези намеци са всеки ден и пред вс.тея момчета правила нямат ли си ???????
    na teb ne ti se pie no ne i nie

Град
    Търново.... Велико Търново
    правила ..... ти още малко любовна конституция не щеш ли. правила няма- на война и в любовта всичко е позволено

хах ми има го това правило но нали за тва са правилата да не се спазват... е в моита компания така беше уж пак накрая ко стана едно момиче я минахме цялата компания и сега момичето си ходи още с едното момче .... но ко се праи
    Jivota e hubav , za6toto e krasiv

Голям фен
    Град
    Констанц
    в такава ситуация мъжете са доста страни,дори в началото да има малко проблеми между тях после се разбират по "мъжки" и пак са първи приятели ,а момичето отнася всичко
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    lubovta nqma pravila nqma bivshi na priqtel blaaaaaaaaaa ne zabravqi predi gadje ima i edno bivshiii )

0biChkam SlyNcEt0 :}

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    мхм определено е много гадно така,но щом момчето не го бърка явно ще се оправи с приятеля си и не се притеснява,ако ти харесва да не ти пука хващай го за гадже.

Град
    Синя София!
    Правила?Да, да.Щом вече не е с нея значи край.Хоризонта е чист.Ако скъсам с момиче и най-добрия ми приятел тръгне с нея единственото което ще направя е да се радвам за него.
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Е щом сте бивши не виждам какъв е проблемът...
    The reasons of love... <3

Няма правила. Дори когато си с гаджето си, може да те сваля негов приятел.. Личен опит.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Град
    LuNaTa
    щом става дума за любов приятели няма според мен.се пак ти не ходиш с тва мом4е..и си свободна да излизаш с когото искаш независимо дали е приятел на бившия ти..щом сте скъсали е имало при4ина...нали?
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Правила няма за тия неща - или се случват или не - друг е въпроса дали ти ще позволиш щом още обичаш бившия...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Какви "правила" те "гонят"?-такива не съществуват.Когато 1 момче се влюби нищо не може да го спре,пък камо ли,че е бивша на негов приятел.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    правила ..... ти още малко любовна конституция не щеш ли. правила няма- на война и в любовта всичко е позволено

Съгласен съм +1

Цитирай Първоначално написано от kael

+1
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си