- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Газов пистолет
Препоръчвам на хората,които не са били в казармата (като мен) да минат един курс за боравене с оръжия,за да разберат,че оръжието е отговорност.Повечето си мислят,че газовият пистолет е детска играчка,но напротив, в някои случаи може д асе окаже по опасен и от боен пистолет.
Невиждам смисъл от пистолет,ако не трябва при самозащита от животни,поради простата причина, че ако го извадиш срещу човек,трябва задължително да стреляш,поради факта,че в тази страна има много луди хора с оръжия,следователно има 2 изхода: 1)стреляш и си пропиляваш живота заради някаква отрепка, 2)ти да си отнесеш някой друг патрон!
Имам в предвид,че ако несъобразиш ситуацията може да навредиш на много хора включително и на теб.А и мисля, че стоп патроните и химическия пипер са достатъчно опасни,за да причиниш смърт.
Ама ти мислиш в газовия да слагаш стоппатрони?
от халостните можеш ли да се раниш ?
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Вече доста модели пистолети ги правят фабрично да могат да се махат стоперите и много хора използват стоп патрони.![]()
А по въпроса дали с халосна може да се раниш,ако разстоянието е по малко от метър,може да се обгориш.
Не говори на изуст, махането на муфата е само началото, чули недочули и пишат, ама когато мви се пръсне ГСО-то в ръцете ще ви дойде акъла...Първоначално написано от Dimi89
хмм.. пич нещо не си много наясно.Първо май не ти е ясно какво е муфа и какво е стопер.Имам доста голям опит със стоппатроните и нямам никакви проблеми.Май ти си чул недочул,ама поразрови се да научиш принципите на изтрелване на патрона и тогава дай пак мнение!Първоначално написано от 24white24
![]()
Ами аз доста често се прибирам посреднощ и срещам какви ли не ентусиасти.Пияни,дрогирани,групички "мутри" и т.н Винаги гледам да не съм пил че ако стане нещо да мога да се оправя и досега не съм имал проблеми.Но наистина не е зле един спрей - защото:
Електрошокова палка - къде ще си я държиш.
Бокс - хубаво,ама ако ония та свали с един удар а и кога ще го слагаш.![]()
Газов пистолет - тва е тъпо.Вземи си и нека някой да те нападне и сам си вади тогава изводи защо така се получи след нападението.
Нож - с тоя нож само лоши работи ще станат - или ти ще наръгаш някой или ще ти го вземат и теб ще наръгат.
Спрея е най - добрия избор.![]()
Аз съм за палка
БТР направо![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Каниш ли ме?![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Официално приемам![]()
Шшш, ти да знаеш к'ва схема ми изпя майка... ся изкарахме срочните оценки и...
Абе като цяло, даДа си нося пижамата или ще ме караш да се прибирам посред нощите?
![]()
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Да не си изкарал курс за татуисти![]()
![]()
![]()
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Твоя лик ше си татуирам на задника, само не знам после на мама какво да кажа![]()
Няма да ме пуска вече в Орландовци![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Аз ако й кажа, че си от Орландовци повече ще се паникьоса, да ти кажа![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Принципно спрей, но според мен е най-добре да се запишеш на курс за самозащита![]()
Не смятам, че не съм наясно преди години това ми беше страст е може би има връзка с това, че тогава бях 7/8 клас, притежавал съм както турските боклуци blow и тн. така и ИЖ 79-8 като собственик на втория се смятам за достатъчно прочел по преработката от ГСО в боен и тн. щуротий, как се радвам, че ми дойде акъла в главата та сега тия неща седят в къщи потънали в прахПървоначално написано от Dimi89
![]()
abe hora boksa si e nai dobar !
Пич,неправиш разлика между преработка в боен и фабричен.Пак ти казвам прочети по хубаво,има няколко вида пистолети по отношение на изстрелването на патроните.Не ти говоря за преработен пистолет, а за фабрично направен за стоп патрони.Просто,че си бил 8-ми клас и че си пипнал няколко вида пистолети,незначи нищо.Пример ще ти дам EKOL модификация компакт е с фабричен махащ се стопер за използване на халосни(стопера е сложен защото като се използват газови птарони за да презарежда използва създаденото налягане, което се създава от стопера)Първоначално написано от 24white24
![]()