.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Фен
    Град
    Burgassssss

Газов пистолет

Не знаех за каде е точно темата и май е за тук така...
    ГАзвоият пистолет в зависимост от калибара си е опасен от1-до 3 метра разтояние спрямо стрлеца струва 30-50лв а патрона е 30 стотинки
    какво мислите за този вид самозащита принципно ако си над 18 години з агазов пистолет не ти трябва нищо освен лична карта аз лично гоня 17 и мисля да си взема един-живея в леко гадне квартал а и пътя до даскало е отратителен зимата-малки пътечкив тъмното на 30-40 метра неа никои -страшно си е но от друга страна ако полицаи те хване с тази придобивка идва проблем (принципно нз какво ще се случи ако имате познания моля кажете)
    П.С.не съм от хората който ще се правят на гангстери щото имат пистолет но последно време взе да ми става все по страшно а и познатите ми който са ги нападали се увеличават...
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    А ти не се ли сещаш, че ако сега ти извадиш пистолет, другият път те ще ти извадят пистолет и ще се чудиш какво да правиш.

Фен
    Град
    Burgassssss
    както доста неща в БГ това е най малкият проблем-има откаде
    но няколко приятели имат и им е доста по спокойно един даже наскоро го нападнаха гръмнал 2 пъти и оня хуккнал надалеч

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    баце той кат ти излене в гръб тоя газов пистолет кво ше ти помогне? най-много и двамата да се обгазите, пък тва за полицията май ако си над 18 нищо не могат да ти кажат по добре си вземи един бокс и като се прибираш си го носи на ръката според мен е по добре
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Много често местят кофите в Младост и не мога да кажа точно
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    За газов ти трябват 18. Чакай докато ги навършиш и тогава го купувай.
    познавам един 14 годишен пъпеш дето джитка с такова устройство, ако знаеш от къде и имаш пари можеш и на 10 годинки да си купиш оружие и не само газово

Dance with the dead in my dreams
    Listen to their hallowed screams
    The dead have taken my soul
    Temptation's lost all control

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Взимайте боксове и това е... Но не от тия декоративните,а стабилен,здрав,метален бокс... Аз се нося с един бая големичък,10 кинта му броих,но мисля че си заслужава...
    един път и ти да споделяш мойто мнение
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    По гетата...
    30-50 лева ти е един несигурен турски пиндак. Ако наистина мислиш че ще ти потрябва, а няма да се правиш на гангстер, по-добре си събери 200-250 лева и си купи нещо немско (Валтер примерно). Патроните от 30 стотинки могат да изиграят много кофти номер също... За това ако искаш да разчиташ на газово оръжие трябва да набуташ повечко парички
    Много е важна и психиката ти. С газовото оръжие се действа на мига - някой ти вади нож, ти вадиш джандака и стреляш няколко пъти, а не просто да размахваш пистолета и да заплашваш противника. Така най-много да го стреснеш, да ти извади някой истински пистолет и да те отгърми или да те наръга с нож. По закон полицията не може да ти каже нищо. Виж, вече ако някой просто ти каже "давай телефона" без да вади оръжие или да те заплаши с нещо, а ти го отстреляш, това си е чисто нападение от твоя страна. Прибираш се, известно време ходиш вънка без газеняка и така...
    Но газов пистолет може да засече винаги, за това за мен поне най-сигурен си остава бокса...

Град
    Много често местят кофите в Младост и не мога да кажа точно
    Цитирай Първоначално написано от The Torn Prince
    познавам един 14 годишен пъпеш дето джитка с такова устройство, ако знаеш от къде и имаш пари можеш и на 10 годинки да си купиш оружие и не само газово
    Като те сбарат куките с такова като си на 10 и шсе напикаеш в гащите. След тва мама и тати ще го отансят.
    10 годишните да се оправят, аз нямам страст към оръжията и за тва нямам такива проблеми

Dance with the dead in my dreams
    Listen to their hallowed screams
    The dead have taken my soul
    Temptation's lost all control

za teq pari po-dobre da si zeme6 elekro6okova palka, ili nekade beh gledal edna stomanena pru4ka koqto e sguvaema takava i super mnogo me zaradva no boksa si e nai-dobre samo deto ne moga da si namera svesten boks ta sa sum s 1 4eren ama takiva sum 4upil nekolko do sega ta i toq nema da iskara dulgo... ina4e orujiq kolkoto iska6:
    boks, noj, veriga, truba, buhalka, palka (el), gazov pistolet i t.n.
    po princip gazov pistolet mai moje6 da si izvadi6 i na 16 ama ti trqbva razre6itelno na imeto na ba6ta ti primerno, edin taka se razkarva6e s gazov na daskalo i kukite ne mu praeha nikuv problem, ne pomna ve4e kvi vrutki be6e pravil

Град
    lulin9
    Аз имам 2 пистолета ама само халосни патрони ползвам и то като се напиеме у нас да стрелям навънка просто се откача
    Сръбско Гръцко и откачам и на двора става мазало E:\music\12 Mile Kitic - Plava Ciganko.mp3
    НО НИКОГА НЕГО НОСА НА ВЪНКА имам си разрешителни там си има други начини за решаване на проблеми ПЛесничета бутилки дървета маси столове и т.н

Фен
    Град
    Burgassssss
    за качестово не се притеснявам дава ми го много добър познати цената е да кажем промоционална кат за мен патрони-аз ще го карам на тия превъзходни CN ,CS ,PV,(сълзотворен)(задушлив)(л тив)може и нервнопаралитичен но там е друг въпроса... а за близък бои палката е най добре от личен опит знам.А пистолета само на ся за зимата ми треа а кат се замисля за куките то никог апрез живота ми не са ме спирали или вобще да съм говорил с тях за сметка на това са ме нападали поне 10 пъти....

Град
    София
    По-добре за сега си вземи бокс или нож.. нещо такова. Не си създавай излишно проблеми...
    На мен напоследък ми се налага по-често, тъй че и аз мисля да си взема нещо такова, ама за пистолети има време.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Като те сбарат куките с такова като си на 10 и шсе напикаеш в гащите. След тва мама и тати ще го отансят.
    10 годишните да се оправят, аз нямам страст към оръжията и за тва нямам такива проблеми
    Е, аз имам. Скоро навършвам 18, ама няма да си взимам газов пистолет.. не ми тряя. :Р
    Имаш стрaст да...безразборно да гърмиш хората
    What you give is what you get!

Фен
    Град
    Burgassssss
    ножа според мен е напълно излишен треа да наръгаш някои тъйкато всеки си има нож и когато извадиш ти и другия вад
    за нервно паралитичния газ-знам какво е знам и че е забранен от закона но в слаби дози върши чудеса =D>
    бокс-можеби

Град
    По гетата...
    Цитирай Първоначално написано от dinkisa
    а за близък бои палката е най добре от личен опит знам.
    Аз пък, също от личен опит ти казвам, че с палка най-много да загазиш повече Особено тия сгъваемите палки... Бокса си е най-полезен.

Аз имам 4 газови от които един е преработен на боен!Повярвай ми има пистолети които НИКОГА няма да засекат, ако се чистят и смазват редовно!Препоръчвам ти Берета ф92!Перфектна машина!Относно боксовете и палките и тем подобни средства за самозащита, не мисля че са ефективни при повече от един противник!

преди няколко дни сам си зел газов пистолет на 19-наисе сам нема проблеми с куките само удостоверението да си носиш стрелям с халосни патрони но моя е Магнум Гризли и за това ползвам патрони от 60 стотинки мн е добар за защита струва 70 лева бих ти препорачал да вземеш нешто добро кам 100 лева и си оправяш проблема а впрочем не че уча на глупости обаче някои газови пистолети могат да се преправят на боини (истински) така че внимаваи при избора си

Абе мен ако ме питате по-добре е въздушен , ама това с бокса или спрея също става

Град
    L.A. \ Moscow
    ако не си сигурен че ще го исползваш не си вземай, че да не те гръмнат с него теб в крайна сметка
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Темата е от 2007

Значи в България няма значение на колко си години направих го този експеримент когато бях на 14 поръчах си по интернет пистолет куриера ми го донесе в разписката пишеше водопроводни части платих му и се сдобих с газов пистолет.А от колкото за полза няма смсъл по полезно ще ти е електрошок за него не ти трябват години (поне на мене не ми искаха,а си го взех от оръжеен магазин)
    Йога и мъдрост

брат ми го хванаха с трева и пистолет..не е бил дилър обаче винаги е носил пищов със себе си и трева да се напушим беше пиян и го затвориха за 2 години..това ли искаш?ако не си пуси се научи да се биеш така ще имаш респект не само от битките ами и от момичетата и от всеки познат ще има страх от теб
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Боска не е много оферта, защото трябва да си силен и бърз физически, а не всеки може да се бие.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен
    "С добра дума и пистолет в ръка можеш да постигнеш много повече от колкото само с добра дума".

И си е така по дяволите. Пистолета си е пистолет. На всеки му изтръпва лайното като го насочат срещу него. Няма какво да се заблуждаваме. А не мога да разбера за какво са ви тея боксове и ножки ? Те ако ще ви нападат в гръб няма да ви оставят да ги извадите. Я се замислете кое повече боли. Бокс в носа или тежък пистолет ? Пистолета винаги може да се използва и като оръжие от близко. A и когато силите са неравнопоставени ( 1 срещу 10) пистолета доста добре балансира всичко. Айде стига повече

^леко наизуст говориш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си