- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стафиди VS Пърхащите понита®
Да бе, грешка.Първоначално написано от vodka_f
![]()
Затапи ме.Вадя от торбата с лафовете на веселия_къци.Първоначално написано от xixizm_priest
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Ти изглежда си изключително малоумен. Останалите идиоти поне не търсят помощта на някой друг.Първоначално написано от krisscho
Isn't Ъ nice?
я кажи къде и аз да го намераПървоначално написано от AFT
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Явно си прав че съм пълен идиот като ти отговарям ама такива индивиди като тебе рядко се срещат и се чудя как още ще се унизиш.Просто искам да ти се порадвам.
Та то си е очевидно. Хубаво е, че го осъзна.Първоначално написано от krisscho
Isn't Ъ nice?
Аз поне не го крия, но ти, малоумнико си по-прост и от мен защото дори това не осъзнаваш.Простено ти е-на 4 си.Първоначално написано от пЪклен
Признаваш достойнствата на конкуренцията ааПървоначално написано от пЪклен
![]()
![]()
П.П Признавам се за болна от идиотизъм макар че се проявява рядко![]()
![]()
Всъщност осъзнах, че не го криеш. Нали току-що го каза. о_@Първоначално написано от krisscho
Това, че съм на 4 не ме прави малоумен. о_@
Пфф... Баси нелогичните постове пишеш.
Ъъъ... не... Първо - не съм идиот... Второ - не говоря за себе си в трето лице множествено число....Първоначално написано от sladursko_tigar4e
Ъъъ... сички идиоти ли пишете някакви необосновани мнения?
ПС: Поне разбрах кои двама са си признали...
Isn't Ъ nice?
Айде аз ще лягам.И за да не кажеш че бягам, ще си призная че е така-твоя идиотизъм ме заслепи и никога няма да бъда такъв идиот какъвто си ти-ето защо се отказвам от правото си да бъда идиот, така че кретенясвай-форума е изцяло на твое разположение.
Мдам... винаги е едно и също...Първоначално написано от krisscho
Идиот започва да пише идиотски постове... Казваш на идиота, че е идиот... Той не разбира от първия път... Повтаряш му, че е идиот... Той започва да пише нелогични мнения... Отново му доказваш, че е идиот... Той започва да нарича нормалните хора идиоти... О_o
Баси... това ще да е някакъв синдром...
Isn't Ъ nice?
пич кефиш ме безумно мн![]()
![]()
![]()
be a good boy!!!
Първоначално написано от just_a_girl_z
И аз си се кефя. Ако си мислиш, че си говорила за някой друг грешиш. За мен си говорила.